Şi-au luat bodyguarzi cu blană pentru vilele de lux

Multe vedete se tem de hoţi, astfel că şi-au pus acasă alarme sau camere de luat vederi sofisticate, de ultimă generaţie, sau au angajat paznici în două ture, ca în cazul lui Ilie Năstase. Iată însă că Dan Negru şi Mircea Radu dorm liniştiţi, căci câinii lor mioritici le veghează somnul.

Mircea Radu (47 de ani) e topit după câinele lui şi l-a lăudat minute în şir:  ”Îl cheamă Nord, de la punctul cardinal. L-am cumpărat din Iaşi unde au câini ciobăneşti aduşi din Bucovina. Când l-am luat, m-am gândit că este un suflet şi că trebuie să am grijă de el. E o bucurie, dimineaţa, când ies la plimbare cu el şi îl smotocesc. Mănâncă orice, mâncare gătită şi cumpărată, are cam 65 de kilograme”, ne-a declarat Mircea Radu, care locuieşte într-o vilă de 200.000 de euro, în Mogoşoaia. 

Şi, pentru că este un câine de pază, Mircea poate dormi liniştit: ”Devine rău dacă nu cunoaşte pe cineva, dă alarma în toată casa, n-am avut probleme cu hoţii”. Însă, şi Dan Negru (45 de ani), care deţine o vilă de 400.000 de euro în cartierul Ghencea din Bucureşti, are un astfel de ”străjer”, cu precizarea că este cu mult mai rău decât Nord: ”Google al meu are 70 de kilograme şi mănâncă foarte mult, câteva kilograme de hrană. Şi gătită, şi uscată, mă costă mâncarea cam 500 de lei lunar. Este tare mâncăcios. Dar, este şi foarte rău. Mi-a muşcat acum cinci ani un prieten chiar de fund, când a păşit în curte. Nu-l ştia şi l-a taxat, am ajuns cu bietul om la spital. Nu-i plac musafirii, devine extrem de agresiv. Am fost chiar obligat să pun pe gard o tăbliţă cu însemnul «câine rău», ca să nu păţească cineva ceva şi să dau de vreo belea”, ne-a spus Dan, care a primit mioriticul din partea unor ciobani, de la o stână din Deva.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg