Şi ei au avut acelaşi sfârşit precum Cristina Ţopescu: au murit singuri

Ultima actualizare:

    Stela Popescu, găsită la 12 ore după ce a murit acasă
Stela Popescu, găsită la 12 ore după ce a murit acasă

Nu doar Cristina Ţopescu a murit singură în casă! Mai multe vedete autohtone au avut parte de aceeaşi soartă tristă: Gică Petrescu, Jean Constantin, Stela Popescu, Israela şi Andrei Gheorghe s-au stins singuri şi fără lumânare.

Gică Petrescu a murit la 91 de ani

Despre maestrul Gică Petrescu se făceau glume despre „eternul Gică“, „nemuritorul Gică“, cel care i-ar fi cântat lui Tutankamon şi ar fi fost prieten cu Burebista. Gică Petrescu a murit în iunie  2006, la vârsta de 91 de ani. A murit de tristeţe, singur în casă şi sărac.  Gică Petrescu a fost iubit de câteva generaţii de români.

Însă, după ce a murit, Gică Petrescu a ajuns un subiect de disconfort atât pentru autorităţi şi singura moştenitoare, o nepoată, dar şi pentru vecinii săi. Cum artistul n-a avut moştenitori direcţi, el şi-a dorit ca după moarte locuinţa sa din Bulevardul Elisabeta nr. 25 să devină un muzeu care să-i poarte numele.

Din 19 iunie 2006, adică după ce maestrul cântecelor de pahar a plecat pe ultimul drum, nimeni nu a mai deschis uşa apartamentului, întrucât nepoata nu şi-a revendicat moştenirea. Abia în 2017 s-a rezolvat problema, restanţele la întreţinere au fost plătite şi a fost deschis apartamentul. Nu s-au găsit nici gândaci, nici şoareci, aşa cum se plângeau vecinii. Singurul lucru de preţ găsit a fost pianul. 

Jean Constantin s-a stins în patul lui

Actorul Jean Constantin a fost găsit mort, pe data de 26 mai 2010, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa din Constanţa. Cel care l-a găsit  pe maestru fără viaţă în locuinţa sa a fost Dumitru Galani, un prieten foarte bun al actorului, cu care  vorbea zilnic la telefon. Şi pentru că acesta nu i-a răspuns la telefon, Galani s-a îngrijorat şi i-a sunat pe nepoţii acestuia din partea fratelui, împreună cu care a mers la locuinţa actorului. Jean Cosntantin a fost găsit în pat, în pijamale, fără suflare.

„Era bine zilele trecute. Nu avea simptome de boală. Ultimul spectacol l-a avut acum două zile la Adamclisi”, declara Dumitru Galani, cel care i-a dat trista veste soţiei actorului, aflată în Bucureşti. Actorul suferise un infarct şi avea probleme cu inima mai vechi. Jean Constantin a jucat în cele mai celebre filme româneşti, ”Toate pânzele sus”, „Nea Mărin Miliardar” sau „ A doua cădere a Constantinopolului”.

Stela Popescu, găsită după 12 ore

Stela Popescu a murit pe data de 23 noiembrie 2017, dar a fost găsită abia la 12 ore, după ce s-a stins din viaţă în propria locuinţă din zona Grădina Icoanei. Decesul actriţei a fost confirmat, la momentul respectiv, doctorul Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti, declarând pentru Click! că ”Stela Popescu a fost găsită moartă de către o persoană apropiată. A făcut stop cardiorespirator!”.

Un echipaj SMURD a fost solicitat acasă la Stela Popescu, de către un apropiat al artistei, însă, din păcate, medicii nu au mai putut s-o salveze. Mereu veselă şi optimistă, Stela Popescu a recunoscut că suferă de diabet, în urmă cu mai mult timp, numind-o ”boală păcătoasă”, dar nu-i plăcea să se victimizeze în faţa nimănui, dimpotrivă. 

“Apropo de dulce. Cum naiba oi fi având eu diabet, când n-am abuzat niciodată de dulce? Cică nu numai de la prăjiturele se declanşează «măgarul». Dacă-i vorba de grăsimi, apoi ele sunt sigur vinovate, căci peste o felie de pâine neagră unsă cu untură (de gâscă, raţă, porc) şi presărată cu sare şi puţină boia pe deasupra nu trece nimic”, mărturisea cu ceva timp în urmă. Regina Comediei Româneşti, care a fost înmormântată de ziua numelui ei, Sf. Stelian, în Cimitirul din incinta Mănăstirii Cernica, lângă soţul ei, Puiu Maximilian. 

Israela a murit în baie

Moartea Israelei Vodovoz, care a devenit cea mai cunoscută milionară din România după ce s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat cu 30 de ani mai tânăr, a luat prin surprindere familia acesteia. Administratorul pensiunii, pe care celebra afaceristă o deţinea în Maramureş, a alertat familia, după ce septuagenara nu i-a mai răspuns la telefon.

În seara de 9 martie 2018, locuitorii blocului situat în Piaţa Mihail Kogălniceanu, din Capitală, s-au panicat după ce poliţia, SMURD-ul, dar şi televiziunile au venit la apartamentul în care locuia vecina lor, Israela Vodovoz. Aşa au aflat că femeia în vârstă de 70 de ani a fost găsită moartă în baie, la câteva zile după ce a survenit decesul.

s24 4 jpeg

”Ultima dată am vorbit cu ea luni (n.r.: 5 martie). Era ok, însă am fost anunţată de administratora pensiunii. Ele vorbeau foarte des şi mi-a spus vineri că nu-i mai răspunde la telefon, aşa că am alertat poliţia şi tot ce trebuia”, a declarat atunci pentru Click!, Rodica Bucur, avocata Israelei. Femeia i-a anunţat apoi pe cei doi copii ai afaceristei, care locuiesc în Israel, şi a încercat să ia legătura şi cu fostul ei soţ, Liviu Arteni. Povestea lor de dragoste nu a durat însă. Israela a mărturisit, la câţiva ani de la căsătorie, cum a fost agresată fizic de soţul ei mai tânăr. Din cauza problemelor de sănătate, afacerista se baricadase în casă în ultimele luni. Încerca să nu aibă datorii, iar la tabelul de întreţinere figura cu o neplată pe luna decembrie.

Andrei Gheorghe a făcut infarct

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani pe 19 martie 2018. Fostul realizator a fost găsit mort în locuinţa sa din Voluntari. Primele concluzii ale legiştilor indică faptul că Andrei Gheorghe a avut probleme cardiace. Fostul om de radio era mort de mai bine de 12 ore, în momentul în care a fost descoperit. 

Cu mai puţin de 24 de ore înainte de a muri, Andrei Gheorghe a primit vizita fiicei lui, Anastasia, care trecuse, fără un motiv anume, pe la el. Ea fost ultima persoană care l-a văzut în viaţă pe realizatorul de emisiuni radio care, conform unor surse judiciare, nu acuza nici o stare de rău.

Însă legiştii au stabilit că Andrei Gheorghe a murit din cauza unui infarct. Ţinând cont de anumite dorinţe ale jurnalistului expuse în timp, în anumite discuţii, rudele acestuia au decis ca trupul lui Andrei să fie incinerat. 

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net