Şi ele au avut sarcină grea, dar şi-au revenit spectaculos!

Ultima actualizare:
Dacă Elena arată impecabil după două sarcini, Bogdan a început să facă burtică
Dacă Elena arată impecabil după două sarcini, Bogdan a început să facă burtică

Lavinia Pârva, soţia lui Ştefan Bănică, nu este singura gravidă celebră care s-a confruntat cu o sarcină mai grea. Nimic nu este mai important decât bebeluşul şi sănătatea lui, dar trebuie să recunoaştem că retenţia de apă, numită şi edem, creeaza discomfort în timpul sarcinii. Vestea buna e că, dupa naştere, organismul îşi revine la normal, aşa că Lavinia, care va naşte luna viitoare, nu are de ce să-şi faca griji. Iată cum şi-au revenit celelalte mămici celebre!

Nicoleta Luciu s-a îngrăşat câte 35 kg la ambele sarcini

Fosta deținătoare a mai multor titluri de miss, Nicoleta Luciu (38 de ani) a avut un corp superb. Cu formele senzuale l-a cucerit pe actualul soț, Zsolt Csergo, însă talia ei a suferit modificări atât la prima sarcină, în 2008, când l-a adus pe lume pe Zsolt jr., cât și la a doua, în 2011, când i-a adus pe lume pe tripleții Kim, Karoly și Kevin. Nici mai mult, nici mai puțin de 35 de kilograme a luat în greutate la fiecare sarcină. Însă Nicoleta şi-a revenit la rapid imediat după ce a născut cu un program bine pus la punct.

Așa iese Mihaela Rădulescu la cină cu Felix. adoră să îşi etaleze silueta impecabilă
Așa iese Mihaela Rădulescu la cină cu Felix. adoră să îşi etaleze silueta impecabilă

Elena Băsescu a ajuns la 90 de kilograme

Primele două sarcini i-au transformat total silueta Elenei Băsescu (39 de ani). Acul cântarului ajunsese la aproape 90 kg. Sunt celebre imaginile cu EBa, surprinse de Click! în ianuarie 2015, cu doar trei zile înainte să-l nască pe Traian Junior (n.r. micuţul a venit pe lume pe 31 ianuarie 2015). Nici când era gravidă cu Sofia Anais, pe care a născut-o pe 1 septembrie. Încă din luna a cincea a început să fie rotunjoară la faţă, iar hainele mărimea XS au fost închise în dulap şi înlocuite cu unele XL. Ambiţioasă cum o ştim, EBa a reuşit să scape de kilograme după ambele sarcini, fiind abonată la sala de sport şi la saloanele de înfrumuseţare. Acum, după 3 sarcini, arată impecabil la 39 de ani.

Soţia lui Ştefan Bănică va naşte luna viitoare un băieţel
Soţia lui Ştefan Bănică va naşte luna viitoare un băieţel

Mihaela Rădulescu: “Cu 32 kg în plus, gazela din mine semăna cu o raţă legănată”

La finalul lunii iulie 2004, Mihaela Rădulescu (49 de ani) a adus pe lume un băiețel pe care l-a numit Ayan. Pe parcursul sarcinii, aceasta s-a îngrășat 32 de kilograme. ”Cred că mi-am câştigat dreptul de a vorbi despre siluetă, diete şi soluţii de slăbit miraculoase, de vreme ce ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a… frigiderului, aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti. Eram o grasă nefericită!”, spunea Răduleasca pe atunci. După sarcină, a slăbit rapid. ”După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului (care la mine a durat șase luni), am realizat că… eram nu numai o mamă fericită, ci şi o… grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă (gimnastică) şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun… balenă eşuată’, a povestit Mihaela Rădulescu, în 2013, pe blogul ei.


    Soţia lui Ştefan Bănică va naşte luna viitoare un băieţelfoto: Mihai Ionescu
Soţia lui Ştefan Bănică va naşte luna viitoare un băieţelfoto: Mihai Ionescu

Lavinia Pârva va naşte luna viitoare

Se află pe ultima sută de metri cu sarcina şi este destul de activă. Lavinia Pârva (34 de ani) urmează să nască la începutul lunii iunie un băieţel, dar nu a apelat la ajutoare sau şoferi, aşa cum fac alte vedete. Artista preferă să se descurce singură, deşi sarcina avansată nu o mai lasă să se mişte cu uşurinţă. Fotoreporterii Click! au surprins cele mai recente poze cu graviduţa lui Bănică.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Sarcina a transformat-o uluitor pe soția lui Ștefan Bănică. Lavinia naște luna viitoare

Ce mult a slăbit Elena Băsescu! Cum a apărut la plajă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net