Silvana Rîciu s-a pus pe slăbit! Câte kilograme vrea să dea jos solista și ce dietă urmează

Ultima actualizare:

Interpreta de muzică folclorică Silvana Rîciu a devenit în urmă cu doi ani mămică pentru a treia oară și, deși este extrem de bucuroasă cu statutul de mamă, aceasta a mărturisit că și-ar dori să mai dea jos din kilogramele acumulate în toată această perioadă.

Silvana Rîciu a anunțat că urmează o dietă pentru a slăbi Foto: Instagram
Silvana Rîciu a anunțat că urmează o dietă pentru a slăbi Foto: Instagram

Silvana Rîciu e pusă pe fapte mari! Solista a dezvăluit că are în plan să slăbească, apucându-se deja de o dietă personalizată. Cântăreața de muzică populară a explicat că se simte mult mai bine de când a luat această decizie, pentru că mănâncă mult mai sănătos. Silvana a punctat însă că dieta aleasă de ea nu este însă una drastică.

Silvana Rîciu s-a apucat de dietă

Solista este doar mai atentă la ceea ce mănâncă și își îngăduie ca într-o zi pe săptămână să mănânce și dulciuri, într-un „cheat day” (ziua în care trișează n.r).

Mănânc mai puțin și sunt mai atentă la ceea ce mănânc. Am renunțat la dulciuri, dar nu de tot, pot să mănânc cam tot ce mâncam înainte, dar sunt mult mai atentă cumva la ce mănânc, cum mănânc, cum combin alimentele.”, a declarat Silvana Rîciu, la Antena Stars.

Citește și: Silvana Rîciu, mireasa cu 20 de operații estetice. E cea mai «tunată» solistă de folclor

Silvana Rîciu are în plan să slăbească în jur de 17 kilograme

  Cântăreața a explicat că momentan este abia e la începutul dietei, însă cu toate acestea, a reușit să scape deja de trei kilograme. Silvana Rîciu nu își dorește însă să se oprească aici, adăugând că vrea să ajungă la un total 17 kilograme slăbite. Solista de muzică populară consideră că în maxim trei luni acest lucru s-ar putea întâmpla și va ajunge la greutatea pe care și-o dorește.

Sunt abia la începutul experimentului ce mi s-a propus și am zis că pas cu pas voi face publice toate kilogramele pe care le dau jos. Fiind în prima etapă al slăbit trei kilograme și mai am de dat jos 14. Preconizez ca în trei luni să de le dau jos pe toate cele. Mă simt mult mai bine și sunt mai sănătoasă.”, a mai spus Silvana Rîciu. De-a lungul timpului, Silvana a dorit să intervină la nivelul corpului ei și cu anumite proceduri estetice, apelând la lipoaspirații, pentru extragerea grăsimii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net