Silvia Dumitrescu duce căruciorul de piață cu bolidul de 20.000 de euro

image
Gerul a obligat-o pe vedetă să se îmbrace atât de gros, încât puțini au mai recunoscut-o pe stradă

Mereu la modă, Silvia Dumitrescu (59 de ani) nu face excepție nici când iese cumpărături! Cântăreaţa a înlocuit banalele sacoșe cu un modern cărucior pe două roți. Fotoreporterii Click! au surprins-o în zona Ștefan cel Mare din Capitală, la volanul noului ei bolid de peste 20.000 de euro.

Chiar dacă ținuta modernă a Silviei Dumitrescu nu se asorta în niciun fel cu accesoriul pentru piață, vedeta s-a îmbrăcat elegant doar pentru că destinația era Piața Dorobanților. Ajunsă în zona de fițe unde prețurile sunt pe măsura clienților, cântăreața de muzică ușoară a stârnit zâmbetele trecătorilor. Pe cât de ușor a intrat căruciorul în mașină, pe atât de dificilă s-a dovedit coborârea. Însă Silvia s-a descurcat și efortul a meritat, pentru că a ajuns cu toate produsele întregi acasă.

image
Gerul a obligat-o pe vedetă să se îmbrace atât de gros, încât puțini au mai recunoscut-o pe stradăFoto:Click!

Silvia Dumitrescu e căsătorită cu compozitorul Florin Ochescu (66 de ani) și are un fiu, Iulian (25 de ani), pianist de succes. Mereu surprinzătoare datorită firii nonconformiste, cântăreața s-a reinventat constant și a reușit să rămână în atenția publicului. Recent, s-a zvonit că s-ar lupta cu depresia, însă artista a negat public, explicând că are o viață modernă. Singura afecțiune a vedetei e Hashimoto, o afecțiune cronică a tiroidei pe care o tratează cu succes de ani buni. Singurul of al artistei rămâne muzica și faptul că șlagărele sunt tot mai rar difuzate la radio.

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
episcopia tulcii jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
anamaria prodan si ionela prodan
Bella Hadid, la Săptămâna Modei de la Paris jpg