Silviu Prigoană a spus ce pensie colosală primește. Dezvăluiri despre femeile din viața lui, în interviul cu Denise Rifai

Ultima actualizare:
Viorica Prigoană a murit din cauza unei boli grave la ficat
Viorica Prigoană a murit din cauza unei boli grave la ficat

Omul de afaceri Silviu Prigoană a fost invitat marți seara la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Nu s-a eschivat și a răspuns la întrebări despre bani, afaceri, iubire și familie.

Fondator al primei televiziuni de știri din România, businessman, fost deputat, numele lui Silviu Prigoană a fost în atenția publică și prin lungul șir de mariaje și divorțuri de Adriana Bahmuțeanu. În ultima perioadă însă, Silviu Prigoană a fost foarte rezervat în ceea ce privește aparițiile pe scena publică. Mariajul cu Mihaela i-a adus liniștea de care avea nevoie. Iată ce dezvăluiri a făcut în emisiunea de la Kanal D!

"Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea”, spunea Silviu Prigoană în urmă cu ceva timp. Acum, chestionat de Denise Rifai cu privire la suma pe care o încasează, Prigoană a fost brutal de sincer: ”32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 - 48.000 de lei, cât e cursul euro. Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale «Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele»".

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu
Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

Ce a spus despre divorțurile de Adriana Bahmuțeanu

Întrebat dacă „Divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate?”, Silviu Prigoană a lămuri și acest aspect. ""Nu, divorțurile, nu! Nu erau pentru publicitate! Mai ales când au intervenit minorii! Am avut un singur divorț cu minorii, care încă nu s-a finalizat, deci de cinci ani de zile! Nu e finalizat, atenție mare! Nu e finalizată povestea cu copiii! Sper să se finalizeze anul acesta și problema copiilor cu domiciliul. Nu, divorțurile nu au avut nicio legătură cu publicitatea! Căsătoriile, da, au avut! Și ce am câștigat din toată povestea asta, păi 60%! Am fost singurul deputat de București care am intrat în Parlament pe votul popular, restul colegilor mei au fost băgați în Parlament strict de calculator! Au fost redistribuiți cum se spune în politică! Eu am fost singurul care am intrat pe votul popular, de la PDL! Și asta s-a datorat faptului că aveam notorietate, nu că promiteam ceva sau dădeam ceva! Toată lumea promite în campanii, eu n-a fost cazul să promit, nici măcar n-a fost cazul să-mi fac campanie electorală! Alegerea uninominală, eram trecut cu numele pe buletinul de vot și lumea m-a votat pentru că știa că sunt cel simpatic!".

Mihaela și Silviu Prigoană s-au căsătorit pe 8 martie 2016
Mihaela și Silviu Prigoană s-au căsătorit pe 8 martie 2016

Ce spune despre soția care a decedat

Silviu Prigoană a primit și o întrebare care a atins o perioadă sensibilă din viața sa, și anume decesul primei soții, mama lui Honorius și a lui Silvius. Denise Rifai l-a întrebat dacă Viorica a fost sau nu cea mai mare dragoste a vieții sale. "Nu, nu cred! Fiecare iubire are doza ei de iubire pentru fiecare femeie în parte, care e aceeași! Deci nu există să iubești pe cineva mai mult și pe cineva să iubești mai puțin! Când iubești, iubești! Și când nu iubești, nu iubești! Punct! Cel puțin așa văd eu lucrurile!".


    Viorica Prigoană a murit din cauza unei boli grave la ficatfoto: arhiva personală
Viorica Prigoană a murit din cauza unei boli grave la ficatfoto: arhiva personală

Prima soție a lui Silviu Prigoană, ucisă de o boală cumplită

Prima soție a lui Prigoană a fost colegă de clasă cu omul de afaceri la Cluj. Ea era subingineră la aceeași fabrică la care lucra Prigoană ca muncitor necalificat. Femeia i-a dăruit doi băieți, pe Honorius și Silvius. După 7 ani de căsnicie, medicii i-au descoperit o boală gravă la ficat.

”Prima mea soţie a murit în 1994, când Honorius şi Silvius erau mici. A avut o boală cumplită şi în doar şase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce să fac. Partea de transplantologie atunci era în pionierat – nu se făcea așa ceva pe scară largă. Astăzi am fi reușit să o salvăm. Atunci nu am reușit să facem nimic”, a rememorat omul de afaceri pentru Revista Tango.

Citește și:

Silviu și Mihaela Prigoană au sărbătorit patru ani de căsnicie. Iubirea l-a transformat total pe afacerist

Silviu Prigoană, mărturisiri despre accidentul în care și-a pierdut piciorul: "Am fost în moarte clinică 8 minute"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net