Silviu Prigoană, declarație-șoc: „Sunt divorțat”

Ultima actualizare:

  Silviu Prigoană a fost astăzi (joi, 12 februarie) la Judecătăria Sectorului 3. A spus că el se consideră divorțat de Adriana Bahmuțeanufotografii: Click!
Silviu Prigoană a fost astăzi (joi, 12 februarie) la Judecătăria Sectorului 3. A spus că el se consideră divorțat de Adriana Bahmuțeanufotografii: Click!

În plin proces de divorț de Adriana Bahmuțeanu (40 de ani), omul de afaceri Silviu Prigoană (51 de ani) transmite o scrisoare deschisă care conține declarații-șoc.

Una dintre acestea este: „Sunt divorțat de reclamanta din dosar, pe care o cheamă, începând de azi, Bahmuțeanu”. De asemenea, omul de afaceri a spus că este de acord cu toate cerințele Adrianei, doar pentru a evita orice scandal cu aceasta. Joi (12 februarie), cel de-al cincilea divorț dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a avut termen administrativ la Judecătăria Sectorului 3 din Capitală. Prezent a fost doar omul de afaceri, care a venit pentru a depune personal la dosar o scrisoare.

Iată scrisoarea depusă de Silviu Prigoană în dosar

Silviu Prigoană are doi băieți de la Adriana Bahmuțeanu, Eduard () și Maximus ()
Silviu Prigoană are doi băieți de la Adriana Bahmuțeanu, Eduard () și Maximus ()

„Subsemnatul Vasile Silviu Prigoană, referitor la litigiul legat de procesul meu de divorț, ce face obiectul unui dosar aflat pe rolul instanței, vă supun atenției, în măsura în care prezintă interes, punctul de vedere mai jos formulat.

Pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 a fost înregistrată, de către soția mea, Adriana Cristina Prigoană, o cerere de divorț. Prin această cerere, soția mea solicită, în esență:

 • desfacerea căsătoriei;
 • reluarea numelui purtat anterior, anume acela de Bahmuțeanu;
 • stabilirea locuinței copiiilor nostri, Mihai Maximus și Eduard Gabriel, la domiciliul său;
 • exercitarea autorității părintești exclusiv de mamă;
 • obligarea mea la plata pensiei de întreținere.

Față de această cerere, prin documentele depuse la dosarul instanței, am solicitat judecătorului cauzei, în mod procedural, următoarele:

 • admiterea în totalitate a cererii introduse de soția mea, așa cum a fost formulată;
 • judecarea procesului în lipsa mea.

Decizia mea, anume aceea de a achiesa (a accepta condițiile dintr-o acțiune juridică, n.r.) în totalitate la pretențiile reclamantei, a fost determinată în esență de impactul negativ pe care litigiul dintre noi și mai ales susținerea acestuia în media de către fosta mea soție îl are asupra copiilor, fii mei. Am înțeles astfel, pentru a stopa răul continuu produs copiilor mei, să renunț a mai combate pretinsele probe, false și preconstituite, sau să invoc probele mele, sau chiar recunoașterile publice făcute de reclamantă, cum că a aplicat corecții fizice copiiilor. Asumându-mi riscul ca, în urma acestei achiesări, să rămână sub semnul întrebării părți ale comportamentului meu fața de copii. Mi se pare, însă, mai important să opresc expunerea mediatică a fiilor mei”, a spus Silviu Prigoană.

„Știu sigur că am doi copii sănătoși, normali, cu nevoi și dorințe egale cu ale oricăror copii de vârsta lor. Modul în care aceștia sunt prezentați și folosiți de soția mea, mai ales în emisiuni de televiziune, cu unicul scop de a determina obținerea unei soluții favorabile în dosarul de divorț, îi transformă, însă, pe aceștia în copii-problemă. Nu am să reiau aici toate susținerile neadevărate, aberante, păgubitoare pentru copii, pe care le face soția mea, pentru că ar însemna să continui și să întăresc tocmai ceea ce vreau să evit, să curm.

Pentru a-i feri pe copii de continuarea acestei denigrări publice, promovate continuu de fosta mea soție, soluția este cea la care am apelat.

Dacă miza soției mele, câștigarea procesului, o face să folosească copiii și mai ales să-i denigreze pur și simplu public, atunci, pentru a stopa această situație, am înțeles să-i accept, deplin și necondiționat, toate cererile”, a completat Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană e de acord ca cei doi băieți să locuiască la Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, la masa de Paște, în 2013. Atunci păreau încă o familie unită
Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, la masa de Paște, în 2013. Atunci păreau încă o familie unită

„Prin urmare, pentru mine, începând de azi, zi în care m-am asigurat că toate documentele legal întocmite – întâmpinare și declarație notarială autentică de achiesare la toate capetele de cerere formulate în dosarul de divorț – au fost înregistrate la dosarul cauzei, lucrurile stau în felul următor: sunt divorțat de reclamanta din dosar, pe care o cheamă, începând de azi, Bahmuțeanu. Aceasta are deplină libertate în a decide asupra creșterii și educării copiilor, după cum va crede de cuviință, aceștia urmând a locui liber și nestingherit împreună cu ea, fără nici un amestec din partea mea. De asemenea, tot începând de azi, voi trimite sumele cuvenite cu titlu de pensie de întreținere, conform veniturilor mele.

Odată cu aceasta, consider că orice cerere, de orice natură, a dnei. Adriana Cristina Bahmuțeanu, legată de divorț și de cererile accesorii acestuia, adresată instanțelor de judecată, este lipsită de obiect și interes. La fel ca și orice discuție publică, mediatizată, asupra acestui subiect. Doar existența vreunui motiv ascuns, altul decât cel declarat în cererea de divorț, o mai poate face pe soția mea să iasă public, cu declarații și comentarii pe seama subiectului pe care îl putem considera, odată cu cele mai sus arătate, închis”, a mai spus Silviu Prigoană.

„O asigur deplin pe Adriana Cristina Bahmuțeanu că se poate considera divorțată, că își poate schimba actele pe fostul nume, că poate decide liberă în legătură cu creșterea și educarea copiilor, precum și cu orice aspect legat de viața acestora, fără nici un fel de intervenție sau acord din partea mea.

Sunt sigur că, față de poziția mea procesuală, aceea de a cere admiterea în totalitate a pretențiilor dnei. Adriana Cristina Bahmuțeanu, fosta soție:

 • va depune la rândul său la dosarul cauzei răspuns prin care își va însuși poziția mea (pentru că, firesc, corespunde întru totul dorintelor sale, eu necerând altceva decât să i se admită în totalitate toate solicitările) și va solicita instanței să ia act de achiesare și să pronunțe o sentință în acest sens, prin care să îi admită practic integral acțiunea;
 • își va desfășura în continuare viața liniștită, fără nici o implicare din partea mea;
 • se va ocupa deplin, liberă și netulburată de mine, de cariera sa, de creșterea și educarea copiilor, de viața sa socială;
 • va înceta de îndată orice fel de abordare mediatică a subiectului, atâta timp cât, iată, toate dorințele ei s-au împlinit și toate necazurile și constrângerile îngrozitoare, cele care au făcut-o să aleagă soluția extremă – fuga de acasă – au încetat.
 • Sunt sigur că, începând din acest moment, deplin satisfăcută fiind, dna. Adriana Cristina Bahmuțeanu va înceta de îndată orice discuție publică privitoare la fosta noastră viață comună, dedicându-se întru totul carierei sale și creșterii celor doi fii ai mei.

Menționez că, înaintea acestei exprimări publice, am adresat o scrisoare fostei mele soții, nu pe calea executorului judecătoresc, a instanței, a ziarelor s.a.m.d., ci în mod normal, ca orice scrisoare, pe care însă mi-o asum deplin și al cărei conținut mi-l însușesc în continuare. Această scrisoare, care începe cu adresarea «Dragă Adriana», arată că îmi iubesc copii, că doresc să am contacte firești cu aceștia, băieți în creștere, cu care mi-am petrecut cea mai mare parte a timpului meu zilnic cât timp am locuit împreună; că o rog să aibe în vedere în mod matur și firesc aceste lucruri și, dacă consideră că este normal să mă întâlnesc și să-mi petrec timp împreună cu copiii mei, să stabilească ea un program, după cum va crede de cuviință, pentru aceste întâlniri. Cei doi fii ai mei cunosc de la mine, lucru relatat personal în repetate rânduri în ultimul timp, aproape zilnic, întrucât îi vizitez la școală, că îi aștept oricând acasă, la domiciliul meu, unde este casa lor.

Am adresat această solicitare simplă și firească fostei mele soții pentru că, începând din acest moment, pentru mine, singurul decident, în ceea ce privește soarta celor doi fii ai noștri, este domnia sa”, aceasta este, intergal, scrisoarea depusă de Silviu Prigoană la dosar.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore foto  Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net