Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală lui Bahmu

image
Bahmu şi Prigoană sunt în pragul celui de-al cincilea divorţ

Silviu Prigoană (51 de ani) a depus marți dimineață o plângere penală împotriva soției sale, Adriana Bahmuțeanu (40 de ani).

Milionarul s-a săturat până peste cap de afirmațiile calomnioase ale nevestei, care a susținut, în repetate rânduri, că Prigoană ar fi dat șpagă pentru a obține custodia copiilor, Maximus (7 ani) și Eduard (4 ani). ”S-a ajuns la limita suportabilității. I-am făcut plângere penală deoarece a spus că i-am dat șpagă directorului de la Protecția Copilului Sector 3, pe care nu l-am văzut în viața mea,  magistraților și politiștilor. Dacă judecătorul nu se pronunță în favoarea ei, înseamnă că a luat șpagă. Din punctul meu de vedere, justiția nu poate fi influențată… De două săptămâni spune la tv că dau șpagă. Acum, trebuie să demonstreze fiecare cuvințel pe care l-a spus”, ne-a declarat, supărat, Prigoană.

Afaceristul mai susține că nu a fost chemat niciodată la DNA, după cum a afirmat Bahmu. ”Mă așteptam să se sesizeze din oficiu. Am fost o singură dată la Poliție, când s-a clasat plângerea ei penală împotriva mea. Nu am cunoștință să fiu cercetat de DNA și nici nu am fost chemat vreodată acolo”, ne-a mai mărturisit omul de afaceri.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
Mihailo Dianov în uzina Azovstal / Foto Instagram / kztsky
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg