Silviu Prigoană, mesaj pentru Adriana Bahmuţeanu: «Îi doresc căsnicie frumoasă, merită să fie fericită!»

Ultima actualizare:
Silviu şi Mihaela  şi-au unit destinele  în 2016
Silviu şi Mihaela şi-au unit destinele în 2016

Silviu Prigoană (56 ani) şi Adriana Bahmuţeanu (46 ani) au pus punct conflictelor, în sfârşit, după cele 50 de procese pe care le-au avut în cei cinci ani de la scandalosul divorţ. Silviu nu a rămas nepăsător, când a aflat că fosta nevastă are un nou iubit, care i-a adus pacea sufletească, astfel că i-a transmis complimente şi căsnicie fericită.

Dacă în ultimii cinci ani au vorbit mai mult prin intermediul avocaţilor, având săptămânal termene în procese pentru custodia copiilor, iată că foştii soţi Prigoană au făcut pace, după ce au epuizat toate motivele de scandal. Invitat, miercuri seară, la emisiunea online a lui Cristi Brancu, de pe Facebook, Silviu Prigoană a fost foarte darnic în complimente la adresa Adrianei Bahmuţeanu, care se iubeşte cu solistul grec Nikolaos Papadopoulos.

Au divortat in 2015
Au divortat in 2015

 "Copiii mei sunt ok, mama copiilor e ok. Am înţeles că s-a căsătorit. Nu am certificatul de căsătorie sau copie, dar aşa am auzit", a spus Silviu. Iar când Brancu a menţionat că-l cunoaşte pe artist şi că e un băiat bun, Prigoană a adăugat: "Nu ştiu nu comentez, îmi văd de treabă când nu ştiu. În principiu mi-aş dori ca mama copiilor mei să îşi stabilească viaţa, să fie fericită, viaţa nu e făcută doar din necaz, merită să fie fericită. Să-şi dea un reset la viaţă. Nu poţi să suferi mereu".

Cei doi băieţi ai lor locuiesc la Silviu

El i-a urat câte-n lună şi-n stele însă Adriana ne-a spus că încă nu a făcut pasul cel mare: "Nu mă gândesc la acte, sunt sătulă de acte. El tot zicea să mergem în Grecia la Meteora să facem o logodnă, dar nu am stabilit pentru că nu mă simt pregătită pentru aşa ceva. Era şi el mereu pe drumuri. Poate o să urmeze şi logodna. Dacă vrei să faci o nuntă nu poţi să aduci doar 50 de persoane, în schimb la un spectacol, aduci 500. M-am gândit că dacă o mai ţine aşa mult cu starea de alertă, i-am şi zis lui Nikos că facem un spectacol în rolurile principale ginerele cu mireasa, naşul cu naşa, socrii, cine mai e pe-acolo şi facem spectacol cu 500 de oameni, punem şi un bilet la intrare, cu preţ modic acolo, în loc de dar de nuntă, să plătească oamenii bilet şi facem  nuntă-spectacol”, ne-a declarat Adriana despre iubitul grec. 

Nikolaos Papadopoulos  şi Bahmu se iubesc  de trei ani
Nikolaos Papadopoulos şi Bahmu se iubesc de trei ani

Ea ne-a mai dezvăluit şi cum s-au cunoscut: “Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun”.

Adriana susţine că Nikos se înţelege şi cu cei doi copii ai săi: ”Cu băieţii mei se comportă foarte frumos. Îi lua de la şcoală, îi ducea. Toată Şcoala 150 îl iubeşte pe Nikos, el e foarte prietenos, mai ales cu copilaşii. Are şi el un fiu de aproape 20 de ani, îl cunoaştem, totul e bine până acum”.

Afaceristul Silviu Prigoană a mai menţionat că aşteaptă decizia definitivă pentru acordarea domiciliului copiilor săi şi ai Adrianei, Maximus (12 ani) şi Eduard Gabriel (10 ani): "Cei mici aşteaptă să înceapă şcoala, pentru ei a fost tragic. Mai avem de finalizat cu domiciliul copiilor. A făcut mama copiilor Apel, urmează să primim un termen în septembrie, octombrie. Instanţele sunt foarte aglomerate cu amenzile, dar o să primim termen la un moment dat şi se va finaliza. Cred că va rămâne definitiv şi irevocabil cu domiciliul copiilor la mine şi cam asta e. Povestea e închisă şi la revedere, e îngropată”.  

De dragul actualei soţii, a slăbit 40 de kilograme


    Silviu şi Mihaela  şi-au unit destinele  în 2016
Silviu şi Mihaela şi-au unit destinele în 2016

Silviu Prigoană (54 de ani) s-a recăsătorit, la un an de la divorţ, cu Mihaela Botezatu, în martie 2016. În tot acest răstimp, el s-a transformat total. A slăbit 40 de kilograme, a renunţat la mustaţă, dar mai ales la vestitele haine negre, care parcă deveniseră o uniformă: ”Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieşeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortaţi cu cureaua de la ceas, cămaşa nu e nu ştiu cum, tot felul de băgători de seamă. Şi atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greşesc. În rest, nu a avut nici o conotaţie funerară. Acum am cămăşi de toate culorile, chiar şi cu palmieri, ananaşi şi alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viaţa asta, am renunţat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustaţa şi mi-am tras o blondă, ca să vezi ce modificări substanţiale”, ne spunea Silviu Prigoană, în stilul său glumeţ.

image
image
image
image
image
image
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net