Silviu Prigoană: «Nu-i o plăcere să-ți vezi mama crăcănată pe masa ginecologului»

Ultima actualizare:

    Vedeta tv îşi acuză soţul că îi ţine prea mult pe băieţi la el
Vedeta tv îşi acuză soţul că îi ţine prea mult pe băieţi la el

O vacanţă la munte s-a lăsat cu un nou scandal pentru cel mai procesoman cuplu din showbiz. Adriana Bahmuţeanu a chemat Poliţia şi Protecţia Copilului la vila lui Silviu Prigoană, pentru a-şi recupera cei doi copii aflaţi în vacanţă la tată. Afaceristul spune că fosta nevastă ştia unde sunt fiii lor, însă a vrut scandal cu orice preţ.

După atâta zăpadă şi temperaturi joase, iată că şi în showbiz s-a dat cod roşu de scandaluri şi divorţuri. Nu aduce anul ce aduce cuplul Silviu Prigoană (53 de ani) şi Adriana Bahmuţeanu, care fac tărăboi din cauza vacanţei celor doi fii ai lor,  Maximus (9 ani) şi Eduard (6 ani), care s-a prelungit după decizia dată de primarul general al Municipiului Bucureşti Gabriela Firea. Mai precis, Prigoană a profitat  de zilele libere şi şi-a dus copiii la munte, însă fosta sa nevastă a sărit ca arsă pentru că odraslele sale nu s-au întors acasă, aşa cum prevedea hotărârea judecătorească. Nu a stat cu mâinile în sân, iar marţi, 10 ianuarie, ea s-a prezentat în faţa vilei fostului soţ, cu tot arsenalul: Poliţie, Protecţia Copilului şi televiziunea la care lucrează. Din păcate, nu a avut cine să-i deschidă uşa, căci Prigoană schia cu familia, în Poiana Braşov, aşa că lacrimile Adrianei au fost zadarnice. Afaceristul a auzit de tărăboiul pe care fosta consoartă l-a făcut şi spune că femeia şi-a dorit cu orice preţ scandalul.


    Băieţii lui Prigoană, fericiţi în vacanţă
Băieţii lui Prigoană, fericiţi în vacanţă

”Suntem cu toţii la schi, la munte,  ne bucurăm de zăpadă. Bineînţeles că ea şi-a dorit scandal. Nu mai are emisiune la Antena Stars, ea ocupă acum un post de pupăză, sau asistentă a lui Cristi Brancu, şi e într-un con de umbră grav. Când a văzut că nu a făcut rating după ce şi-a cusut păsărica, a zis să facă scandal cu copiii. Dar nu a ţinut vrăjeala nici de data asta, mai ales că Eduard şi Maximus au vrut să stea cu mine la munte. Noi suntem în Poiana Braşov, am auzit că ieri (n.r.: marţi), la ora 15.00 s-a dus în faţa casei mele şi a făcut scandal că nu ştie unde-s copiii. Minte! O aştept să ne caute cu Poliţia pe-aici, suntem la Hotel Sport”, a declarat Silviu Prigoană pentru Click! Înainte să plece cu cei doi băieţi din Bucureşti, milionarul spune că a înştiinţat-o pe mama acestora, iar tot ce a făcut el este perfect legal.

simeon stalpnicul png

”Treaba a fost foarte simplă. Mama copiilor a primit două notificări, dintre care una luni, şi alta ieri (n.r.: marţi).  Prin acestea ea a fost înştiinţată că eu plec cu copiii la schi. Ea a semnat la ora 11, luând la cunoştinţă că s-a prelungit vacanţa. Hotărârea judecătorească spune că a doua parte a vacanţei  sunt la tată, aşa că prin efectul legii copiii sunt la mine până se termină vacanţa”, a ţinut să lămurească Prigoană. Mai mult, zilele acestea, afaceristul le-a interzis accesul copiilor săi la tablete, telefoane şi tv, şi asta pentru a le bloca accesul la informaţie, după ce a apărut în presă că Adriana Bahmuţeanu a apelat la o procedură intimă, de rejuvenare vaginală. ”Am încercat să-i protejez de informaţii, pentru că nu e o fericire să-ţi vezi mama crăcănată pe masa ginecologică”, a conchis acesta.

Telenovela Bahmu şi Prigoană a început în urmă cu 11 ani, mai exact în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. Au urmat alte certuri și împăcări, însă în vara lui 2015 au divorțat definitiv, a cincea oară. În prezent, Adriana este singură, iar Prigoană s-a logodit cu o blondă superbă, Mihaela. 

Bahmu și-a întinerit zona intimă


    Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu

Începutul anului a fost unul cu schimbări pe ambele planuri pentru Adriana Bahmuțeanu. Vedeta i s-a alăturat lui Cristian Brancu și Rocsanei Marcu, în rol de coprezentatoare, la emisiunea ”Agenția VIP”, de pe Antena Stars. La capitolul schimbări perosnale, aceasta și-a făcut o modificare intimă la cabinetul unui medic estetician. A apelat la rejuvenare vaginală - o intervenţie pe care o fac tot mai multe femei pentru întinerirea vaginului.

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net