Simona Florescu: «Ioana merge și spală momântul lui Dichi cu clor». Dezvăluiri despre mesajele paranormale dintre ei

Ultima actualizare:

    Ion și Ioana Dichiseanu, tată și fiicăfoto: Facebook
Ion și Ioana Dichiseanu, tată și fiicăfoto: Facebook

Au trecut șase luni de la moartea maestrului Ion Dichiseanu, dar familia marelui actor nu-și revine. Fiica acestuia, Ioana, trăiește o dramă de când tătăl ei nu mai este printre noi. Îl visează des și merge zilnic la cimitir ca să-i îngrijească mormântul. Spală lespedea de marmură cu clor și îi aduce flori proaspete.

Invitată în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Simona Florescu a povestit, cu lacrimi în ochi, cât de grea a fost și este încă, pentru toată familia, despărțirea de marele actor.

„Dichi era în comă indusă în spital și Ioana se conecta cu el!”

„Ioana a fost și a vizitat castelul Iuliei Hașdeu de la Câmpina. Eu nu prea credeam în comunicarea prin vise. Când Dichi era în comă indusă în spital, Ioana se conecta cu el! E foarte adevărat, deși pare incedibibl. El îi spunea în vis că îl doare ceva, că i s-a întâmplat ceva. Medicii a doua zi îi confirmau Ioanei chiar ce îi spusese el în vis. S-au menținut visele astea și după ce a murit. L-a visat într-o noapte că era la Festivalul de la Iași și că avea nevoie de un costum. A doua zi, au sunat-o pe Ioana de la Festivalul de la Iași, pentru că voiau să facă un eveniment în memoria lui. Ioana merge la cimitir la Dichi zilnic, îi place, îi spală cu clor marmura, să fie curată, flori îi pune tot timpul. Pe mine mă răscoleșe. Eu am senzația că ne-am căsătorit pentru că eu am adus pe lume copilul pe care el și l-a dorit. Am avut dubii că Dichi m-a iubit pe mine cu adevărat”, a povestit Simona Florescu, la Kanal D. Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani, după ce a stat trei luni internat la Spitalul Floreasca.


    Ioana a sărutat eșarfa pe care era scris numele tatălui ei și a aruncat-o peste sicriufoto: BLITZ / CLICK!
Ioana a sărutat eșarfa pe care era scris numele tatălui ei și a aruncat-o peste sicriufoto: BLITZ / CLICK!

Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei sale, Ioana

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, a dezvăluit la momentul respectiv că Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei lor, Ioana. “A murit în bratele Ioanei, așa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Nu pot să spun cât suferim cu toții”, povestea Simona Florescu. Ion Dischiseanu şi Simona Florescu (45 de ani) s-au despărţit în 2009, după o căsnicie de 23 ani.

Citește și:

FOTO Mesaj sublim pe coroana lui Ion Dichiseanu de la fiică, nepoțică și fosta soție. Ioana și Simona au ales flori speciale pentru Dichi

Viața Simonei Florescu fără Ion Dichiseanu: "L-am visat, iubirea nu s-a terminat”. Cu ce se ocupă acum artista

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net