Simona Gherghe a dezvăluit cum se înțeleg cei doi copii ai ei: «Îl şi pocneşte»

23 iulie 2019
image
Simona Gherghe, alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu, și de micuții lor, la plimbare

Simona Gherghe a povestit că s-a confruntat cu o situație pe care numai părinții care au mai mulți copii o cunosc cu adevărat. De când și-a adus și băiețelul acasă, fetița ei a început să devină cam geloasă pe frățiorul ei, iar interacțiunile dintre ei se limitau la mici răutăți din partea Anei, având în vedere că aceasta era destul de supărată pe întreaga situație.

Nu e ușor să fii mămică...Mai ales atunci când ai acasă doi copii, care interacționează unul cu altul, iar aceste apropieri nu se întâmplă să fie mereu cele mai „fericite”. De când a devenit și mamă de băiețel, Simona Gherghe a trecut printr-o perioadă mai neplăcută, având în vedere că fetița ei cea mare, Ana Georgia, a fost cam reticentă în privința frățiorului ei la început.

Simona Gherghe a povestit cum se înțeleg micuții ei

Ca orice copil, micuța devenise geloasă pe timpul pe care fratele ei mai mic îl petrecea cu mama ei, însă cu timpul, prezentatoarea TV a știut cum să gestioneze situația pentru a face ca lucrurile să intre pe un făgaș normal. Acum Ana are o relație bună cu frățiorul ei, Vlad Ioan, însă mămica a dezvăluit că a surprins și câteva momente în care cea mică „l-a pocnit” pe bebe.

Simona Gherghe a devenit recent mamă pentru a doua oară, iar de atunci, situația s-a schimbat complet în familia ei. Prezentatoarea TV a povestit în cadrul unei emisiuni prin ce a trecut fiica cea mare, dar și ea, atunci când micuțul ei a venit pe lume. „Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani. Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee.

image
Micuța Ana Georgia se înțelege mai bine acum cu frățiorul ei

Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat. Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine. Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc. Eu nu ştiu ce-şi imagina ea.

A venit o chestie mică aşa care stă agăţată de mama nonstop, de mama ei şi dintr-o dată copilul s-a schimbat total. A început să plângă mai mult, să fie mai supărată pe mine. Pe mine chestiile astea m-au devastat în prima lună. O vedeam că suferă în halul ăla şi nu puteam să o ajut. Îi spunem acum că peste un an o să iasă amândoi în curte şi o să se joace. Îl pupă toată ziua acum. Dar îl şi pocneşte. Încă mai are momente când e supărată pe mine. Suntem pe drumul cel bun, e mai bine ca acum o lună. Răzvan încearcă să mă echilibreze pe mine”, a dezvăluit Simona Gherghe la „Răi da' buni”.

image
Micuța Ana Georgia se înțelege mai bine acum cu frățiorul ei Foto Instagram
oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kourtney kardasian (1) jpg
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg