Simona Gherghe, escapad─â romantic─â cu so╚Ťul la Paris! ┬źPrima plecare dup─â un an ╚Öi trei luni┬╗

4 decembrie 2019
image
Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au fugit două zile la Paris

├Änainte de aglomera╚Ťia de s─ârb─âtori, Simona Gherghe ╚Öi so╚Ťul ei ╚Öi-au planificat o minivacan╚Ť─â la Paris, dezv─âluind c─â nu au mai avut parte de un asemenea moment de mult─â vreme.

Simona Gherghe ╚Öi so╚Ťul ei, R─âzvan S─ândulescu, au decis s─â profite de perioada s─ârb─âtorilor pentru a-╚Öi face unul altuia un cadou de care nu au mai avut parte de o perioad─â bun─â de vreme. Cuplul a pl─ânuit o escapad─â romantic─â la Paris, supraumit ╚Öi ora╚Öul luminilor, dar ╚Öi al dragostei, locul perfect pentru a petrece ├«nainte de venirea s─ârb─âtorilor de iarn─â. 

Dup─â c├óteva luni de la venirea celui de-al doilea copil pe lume, un b─âie╚Ťel de data aceasta, dar ╚Öi de la renun╚Ťarea la pupitrul emisiunii ÔÇ×Acces DirectÔÇŁ, Simona Gherghe ╚Öi so╚Ťul ei au plecat pentru dou─â zile la Paris. Vedeta a povestit c─â ea ╚Öi partenerul ei a╚Öteptau de mult aceste zile de relaxare departe de cas─â, av├ónd ├«n vedere c─â nu s-au mai bucurat de un asemenea ÔÇ×concediuÔÇŁ de destul de mult─â vreme.

Cei doi so╚Ťi ╚Öi-au f─âcut tradi╚Ťionala poz─â cu turnul Eiffel ╚Öi s-au plimbat pe str─âzile capitalei Fran╚Ťei, bucur├óndu-se at├ót de peisaje, c├ót ╚Öi unul de compania celuilalt. 

image
Simona Gherghe este m─âmica a doi copii

Totu╚Öi, m─âmica Simona a m─ârturisit ca le cam duce dorul micu╚Ťilor ei, chiar dac─â st─â plecat─â doar dou─â zile ╚Öi c─â se g├ónde╚Öte adesea cum s-au acomodat cei mici la bunici. ÔÇ×Am plecat de acas─â pentru dou─â zile, este practic prima plecare dup─â un an ╚Öi trei luni. Un ochi r├óde, unul pl├ónge. Sunt foarte bucuroas─â c─â am reu╚Öit s─â plec─âm, ├«mi place mult s─â c─âl─âtoresc ╚Öi este una dintre marile mele pasiuni. Au tot venit, prima dat─â Ana, apoi Vlad, ╚Öi nu ne-am mai aventurat s─â plec─âm. 

image
Simona Gherghe este m─âmica a doi copiiFoto: Instagram

Sunt și foarte tristă că îmi e foarte dor de ei, abia așteptam să sun acasă să văd cum au dormit, dacă totul a fost în regulă azi-noapte. Evident că ne-am sunat de multe ori pe video. Am vorbit cu Ana, ea e bine așa, dar sunt convinsă că noaptea trecută a fost una dificilă pentru ei și bunici.

Abia a╚Ötept s─â ├«i adorm, sp─âl ╚Öi hr─ânesc eu, cum fac de obicei. Nu c─â n-a╚Ö avea ├«ncredere ├«n bunici. Suntem la Paris, ├«mi era foarte dor de ora╚Öul ─âsta care pe mine m─â ├«ncarc─â pozitiv. Ne plimb─âm, m├ónc─âm papa bun, evident am cump─ârat cadouri pentru copiiÔÇŁ, a povestit Simona Gherghe ├«n mediul online. 

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg