Simona Gherghe, escapadă romantică cu soțul la Paris! «Prima plecare după un an și trei luni»

4 decembrie 2019
article img
Simona Gherghe, escapadă romantică cu soțul la ParisFoto: Instagram

Înainte de aglomerația de sărbători, Simona Gherghe și soțul ei și-au planificat o minivacanță la Paris, dezvăluind că nu au mai avut parte de un asemenea moment de multă vreme.

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au decis să profite de perioada sărbătorilor pentru a-și face unul altuia un cadou de care nu au mai avut parte de o perioadă bună de vreme. Cuplul a plănuit o escapadă romantică la Paris, supraumit și orașul luminilor, dar și al dragostei, locul perfect pentru a petrece înainte de venirea sărbătorilor de iarnă. 

După câteva luni de la venirea celui de-al doilea copil pe lume, un băiețel de data aceasta, dar și de la renunțarea la pupitrul emisiunii „Acces Direct”, Simona Gherghe și soțul ei au plecat pentru două zile la Paris. Vedeta a povestit că ea și partenerul ei așteptau de mult aceste zile de relaxare departe de casă, având în vedere că nu s-au mai bucurat de un asemenea „concediu” de destul de multă vreme.

Cei doi soți și-au făcut tradiționala poză cu turnul Eiffel și s-au plimbat pe străzile capitalei Franței, bucurându-se atât de peisaje, cât și unul de compania celuilalt. 

article img
Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au fugit două zile la ParisFoto: Instagram

Totuși, mămica Simona a mărturisit ca le cam duce dorul micuților ei, chiar dacă stă plecată doar două zile și că se gândește adesea cum s-au acomodat cei mici la bunici. „Am plecat de acasă pentru două zile, este practic prima plecare după un an și trei luni. Un ochi râde, unul plânge. Sunt foarte bucuroasă că am reușit să plecăm, îmi place mult să călătoresc și este una dintre marile mele pasiuni. Au tot venit, prima dată Ana, apoi Vlad, și nu ne-am mai aventurat să plecăm. 

article img
Simona Gherghe este mămica a doi copiiFoto: Instagram

Sunt și foarte tristă că îmi e foarte dor de ei, abia așteptam să sun acasă să văd cum au dormit, dacă totul a fost în regulă azi-noapte. Evident că ne-am sunat de multe ori pe video. Am vorbit cu Ana, ea e bine așa, dar sunt convinsă că noaptea trecută a fost una dificilă pentru ei și bunici.

Abia aștept să îi adorm, spăl și hrănesc eu, cum fac de obicei. Nu că n-aș avea încredere în bunici. Suntem la Paris, îmi era foarte dor de orașul ăsta care pe mine mă încarcă pozitiv. Ne plimbăm, mâncăm papa bun, evident am cumpărat cadouri pentru copii”, a povestit Simona Gherghe în mediul online.