Simona Gherghe, înainte să se retragă din tv: "Nopțile de nesomn mă chinuie"

Ultima actualizare:

    Simona Gherghe revine în noul sezon cu un partener de prezentarefoto: Antena 1
Simona Gherghe revine în noul sezon cu un partener de prezentarefoto: Antena 1

Oboseala este singurul simptom care i-a dat bătăi de cap Simonei Gherghe în sarcină. Gravidă în şase luni şi jumătate, prezentatoarea Antena 1 a mărturisit că se pregăteşte să intre în concediu prenatal în curând, aşa că le-a dat întâlnire fani pe blogul ei, unde a reuşit să publice câteva gânduri despre cea mai frumoasă perioadă pe care o traversează.

Simona Gherghe nu a avut prea mult timp să stea pe blog, căci se documnetează temeinic pentru noul rol pe care şi-l va lua în primire din această vară. Însărcinată în aproape şapte luni, vedeta Antena 1 îşi pregăteşte retragerea de pe sticlă şi a mărturisit că speră ca aşteptarea ei să fie cât mai plăcută. Vedeta va da naştere unei fetiţe.   

"N-am avut stare până acum, pentru că toată energia mea s-a dus spre documentare. Citesc cărți despre puericultură, mai aflu lucruri și de pe internet (bine, apropiații îmi știu pasiunea pentru documentare, probabil că aș fi fost un excelent documentarist…) și decantez informațiile în lungile ore de insomnie, aproape noapte de noapte. Căci da, n-am avut pofte, grețuri și alte finețuri, însă nopțile de nesomn mă chinuie încă de la început", a scris Simona pe blogul personal. Dar aceasta nu a fost singura neplăcere a prezentatoarei.


    Simona radiază de fericire de când a aflat că va deveni mămică de fetiţă foto: arhiva personală
Simona radiază de fericire de când a aflat că va deveni mămică de fetiţă foto: arhiva personală

Abia acum gazda emisiunii "Acces Direct" a explicat de ce a ţinut secretă o perioada sarcina, mai ales în primul trimestru. "Cât despre sport, am rezolvat-o repede. Mai întâi un hematom, apărut în primele săptămâni, apoi contracțiile timpurii m-au ținut departe nu numai de sala de sport, dar și de plimbările lungi pe care mi le imaginam. Iar la călătorii… am renunțat din precauție, dar și din cauza problemelor despre care vă spuneam. Sigur, mi-e dor de un citybreak, mai ales că, înainte, obișnuiam să plecăm destul de des. În rest, programul a rămas la fel, muncă în timpul săptămânii, multă odihnă în weekend (și parcă tot nu-mi ajunge)", a completat prezentatoarea.

Pentru că nu este superstiţioasă, Simona a cumpărat deja hăinuţe, mobila pentru dormitoru şi un leagă. Urmează căruciorul şi alte mici lucruri, dar cu semnificaţie mare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net