Simona Gherghe, obligată să se abţină de la dulciuri. Ce pofte de gravidă are

image
Simona Gherghe este însărcinată în 6 luni cu al doilea copil foto: Mihai Ionescu

Cea de-a doua sarcină a venit nu doar cu bucurie pentru Simona Gherghe, ci şi cu anumite restricţii din partea medicilor care o monitorizează. Vedeta tv trebuie să se abţină de la dulciuri până îl va aduce pe lume pe băieţelul ei, însă cel mai greu îi este, după cum chiar ea mărturiseşte, atunci când se află în faţa unei vitrine pline cu prăjituri. Fotoreporterii Click au văzut cu ce a înlocuit prezentatoarea tv prăjiturile.

Simona Gherghe (41 de ani) a pornit numărătoarea inversă. În mai puţin de patru luni îşi va cunoaşte băieţelul, fiind acum însărcinată în 6 luni, şi pe lângă această bucurie va putea şi să mănâce orice îi pofteşte inima. Recent, prezentatoarea "Acces Direct" a lăsat să se înţeleagă că, în urma analizelor şi controaleleor specifice sarcinii, medicii i-ar fi interzis să consume dulciuri şi i-au sugerat să aibă o dietă sănătoasă. 

"În faţa acestei vitrine, m-am simţit precum fetiţa cu chibrituri... Dar îmi voi lua revanşa peste mai puţin de patru  luni#candnumanancidulcedeloc#dietadesarcina", a notat Simona Gherghe în dreptul unei fotografii cu torturi şi prăjituri. Întrebată care este motivul pentru care nu se poate apropia de dulciurile care îi fac cu ochiul, prezentatoarea a explicat că nu are voie.

image
Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu

"Sunt femei care au probleme de sănătate, este şi cazul meu. Şi am nişte restricţii", a completat ea, semn că problema este destul de serioasă. 

De altfel, fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe Simona Gherghe în timp ce cobora din maşina ei cu o pungă de pufuleţi şi câteva mandarine, singurele ei deserturi cu care se poate răsfăţa în voie. 

Simona Gherghe a slăbit în sarcină

În timp ce alte femei se îngraşă în timpul sarcinii, la Simona Gherghe lucrurile au stat fix pe dos. Gazda "Acces Direct" a explicat că a ţiniut o dietă pentru a se simţi mai bine, iar acest plan alimentar a făcut-o să slăbească trei kilograme. 

image
Simona Gherghe îşi protejează burtica de ger cu haine groase

„Mi-a fost rău în primele luni, până în luna a doua, seara îmi era foarte greaţă. Şi nu suport mirosul de ţigări electronice. În rest sunt mai bine ca la prima sarcină. Problemele de la prima sarcină însă lovesc din nou şi am trecut din nou la regimul acela drastic. Am slăbit trei kilograme de când am rămas însărcinată, dar asta e. Pentru sănătatea mea, pentru sănătatea lui bebe, facem orice”, povestea Simona Gherghe la Antena 1. Simona este căsătorită cu Răzvan Săndulescu. Cei doi sunt părinţii unei fetițe, pe nume Ana Georgia. Al doilea copil al cuplului, care se va naşte în această primăvară, este băiețel. 

Citeşte şi:

Simona Gherghe a dezvăluit sexul copilului pe care urmează să-l aducă pe lume

Ce rochie atipică de mireasă a avut Simona Gherghe la nuntă!

cub visarion alexa png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
alimente shutterstock 392741167 jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg