Simona Muscă va prezenta știrile la România TV: "A fost și este cel mai frumos an din viața mea"


    Simona Muscă va prezenta știrile la România TV
Simona Muscă va prezenta știrile la România TV

După 150 emisiuni și peste 200 invitați în cadrul emisiunilor ”În Culise” și "Apel Medical", de la Canal 33, Simona Muscă anunță chiar în direct, în ultima sa emisiune, plecarea de la acest post TV. Ea a semnat cu România TV, unde va fi noua prezentatoare a știrilor.

Simona Muscă mărturisește că în urmă cu o lună a primit un telefon-surpriză, care i-a schimbat traseul profesional. ”Mai ești interesată de o colaborare cu noi?”, a fost întrebarea celor de la România TV.

”Lucrurile cele mai bune vin la momentul potrivit și doar atunci când ești pregătit pentru ele. Așa am simțit și eu această decizie, deși Canal 33 a devenit pentru mine o familie, între timp, și am învățat multe lucruri de la echipa de acolo. La RTV mă așteaptă provocări, o întreagă lume nouă a știrilor, dar în mod sigur și multe șanse de evoluție în acest domeniu. Până la urmă, acolo mă simt cel mai bine, pe micile ecrane, unde lumea se conturează frumos în fața mea și unde mă simt atât de aproape de telespectatori”, declară frumoasa prezentatoare.


    Simona Muscă a lucrat la Canal 33
Simona Muscă a lucrat la Canal 33

Această veste vine în cel mai bun an din viața Simonei, după cum recunoaște chiar ea: ”Deși a fost un an atipic, în care am ieșit mult din zona de confort, a fost și este cel mai frumos an din viața mea! Am primit această invitație frumoasă de a mă alătura echipei România TV. Mă tot gândesc la femeile care mi-au fost încă din copilărie modele de prezentatoare de știri, cum sunt Andreea Esca și Andreea Berecleanu, și mi-aș dori să pot deveni și eu un model pentru generațiile care urmează”. Drumul în televiziune a început pentru prezentatoare cu un masterat în ”Moderare de programe TV și Radio” și licență în ”Regie de teatru și film. ”În 2017 a lansat cartea de succes ”Conjugat la feminin”.

Citește și:

Pavel Bartoș este prezentatorul emisiunii "Masked Singer", sezonul 2: "Voi fi pus în fața neprevăzutului"

Vlad Craioveanu s-a mutat la Digi FM. Când îl vei auzi pe post

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg