Simona Pătruleasa se lansează în afaceri. Uite care e pasiunea ştiristei!

Ultima actualizare:

    Știrista deschide un magazin cu haine pentru ocazii speciale, împreună cu creatoarea de modă Nicoleta Negură
Știrista deschide un magazin cu haine pentru ocazii speciale, împreună cu creatoarea de modă Nicoleta Negură

Prietenia cu designerul care o îmbracă pentru jurnalele de știri de la Kanal D a pus bazele unei afaceri comune. Simona Pătruleasa și Nicoleta Negură și-au unit puterile și creativitatea pentru a dezvolta un brand exclusivist de haine. Peste puțin timp, magazinul cu rochii elegante se va deschide în București.

De aproape un an, Simona Pătruleasa ”vinde” o imagine interesantă. Și-a conturat-o cu ajutorul ținutelor pe care le poartă la evenimente mondene, dar și la pupitrul de știri de la Kanal D. Rochii în nuanțe pastel, lungi, din materiale fluide, sau deux-pieces-uri sobre, în plus fanii au putut să o admire și în ipostaza de manechin, la un show de modă care a avut loc recent. Bruneta a purtat atunci o rochie de mireasă foarte sexy, care-i punea în evidență decolteul și picioarele, iar momentul a fost și unul festiv, întrucât aceasta serba 10 ani de la căsătoria cu afaceristul Sabin Ivanof.

Această față nouă a Simonei a fost încurajată de designerul Nicoleta Negură, femeia care i-a devenit prietenă între timp. Ulterior, frumoasa lor prietenie a pus bazele unei afaceri în domeniul modei, și iată că Simona și Nicoleta își deschid împreună un magazin cu rochii de ocazie.  „Colaborarea mea cu Nicoleta Negură a început în urmă cu un an. Este o tânără foarte talentată și creativă. Ne leagă o prietenie frumoasă, iar acum pregătim multe surprize în domeniul care fascinează o lume întreagă, moda! Ne inspiră dragostea pentru frumos, feminitate și materialele care parcă prind viață. Prin ceea ce realizăm, vrem să susținem un lucru foarte important pentru orice femeie: încrederea în sine”, a declarat, pentru Click!, Simona Pătruleasa.

Designerul Nicoleta Negură
Designerul Nicoleta Negură

Nicoleta Negură se află pe piață de patru ani și a reușit să dezvolte un brand sonor în domeniul modei și, totodată, să creeze zece locuri de muncă cu ajutorul atelierului său. Magazinul pe care urmează să îl deschidă alături de Simona este un subbrand Nicoleta Negură. ”Zilele acestea, eu și Simona sărbătorim un an de prietenie și de colaborare. Anul trecut pe vremea aceasta i-am scris un mesaj pe Facebook, prin care îmi arătam dorința de a o îmbrăca pentru evenimentele ei. Ținutele i s-au potrivit foarte bine, motiv pentru care am ajuns să rezonăm și, iată, să dezvoltăm ceva frumos împreună. Proiectul nostru a fost pus pe hârtie în urmă cu două luni și a mai rămas puțin până vom deschide ușile magazinului nostru”, ne-a spus designerul Nicoleta Negură.    

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net