Simona P─âtruleasa, ┼čtirista Kanal D, a s─ârb─âtorit 15 ani de la debutul tv

image
Simona P─âtruleasa arat─â perfect la 44 de ani

Prezentatoarea ┼čtirilor de weekend de la Kanal D este o mam─â fericit─â care ├«mbin─â utilul cu pl─âcutul. Simona P─âtruleasa (44 de ani) a fost premiat─â miercuri la o gal─â a performan┼úei ┼či elegan┼úei pentru cariera ei.

ÔÇ×Am ├«mplinit 10 ani la Kanal D ┼či 15 de c├ónd sunt la tv. Petrec mai pu┼úin timp ├«n redac┼úia ┼čtirilor ┼či mai mult cu fiica mea, Ingrid (8 ani). De luni p├ón─â vineri, facem teme, ne plimb─âm, iar ├«n weekend sunt la ┼čtiri, unde mai vine ╚Öi ea cu mine. Este o n─âzdr─âvan─â ├«n clasa a doua ╚Öi e foarte simpatic─â. C├ónd era mai mic─â, era fascinat─â de televiziune dup─â ce a fost la c├óteva emisiuni. Acum a crescut ╚Öi e mai ru┼činoas─â, nu mai e ├«n elementul ei la tv. E singur─â la p─ârin┼úi ┼či nu-┼či dore┼čte un fr─â┼úior, a zis c─â ea vrea s─â fie iubit─â ┼či pe primul planÔÇŁ, ne-a spus vedeta. ├Äntrebat─â dac─â ar juca o eroin─â ├«ntr-un film, Simona P─âtruleasa ar prefera un rol negativ.

ÔÇ×Dac─â a┼č fi pus─â ├«ntr-o situa┼úie ca ├«n filme, c├ónd e vorba de copilul meu, sunt ca o leoaic─â, mi-a┼č da ╚Öi via┼úa pentru eaÔÇŁ, a mai spus ea. 

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp