Simona Țăranu și soțul ei adoră Italia: «Pentru noi, e o destinaţie de vacanţă specială»

Ultima actualizare:

    Simona şi Florin  se întorc în Italia  o dată sau de  două ori pe an
Simona şi Florin se întorc în Italia o dată sau de două ori pe an

Pentru Simona Ţăranu, prezentatoarea ştirilor sportive de la Digi 24, Italia este cea mai frumoasă destinaţie de vacanţă. Îi aduce aminte de emoţiile şi farmecul unei zile de mai când, de mână cu soţul ei, Florin, se căsătoreau civil într-o grădină superbă din Verona. Au trecut doi ani de atunci şi mereu revin cu drag în acele locuri.

Căsătoria Simonei Ţăranu cu Florin a fost una atipică prin romantismul situaţiei. Cei doi au ales că devină soţ şi soţie departe de ochii lumii. Pentru asta, au ales Italia, ţară în care Florin a locuit după Revoluţie.


     Au făcut cununia  civilă în mai 2015,  la Verona
Au făcut cununia civilă în mai 2015, la Verona

„Am vrut să fim doar noi, să ne concentrăm unul pe altul, să savurăm momentul fără stres şi obligaţii. Familia nu a aflat decât în ultimul moment, iar tata chiar s-a supărat pe mine. Ne-am dus în decembrie la consulatul din Trieste să depunem actele, iar în şase luni am primit aprobarea de a face cununia în oraşele care ţin de consulat. Am ales o fostă mănăstire de maici din Verona, transformată în hotel de cinci stele. Ne-am căsătorit în luna mai 2015, în grădina superbă a hotelului, de unde se vedea în zare oraşul Verona. Am cumpărat şampanie, două torturi şi am petrecut cu personalul. Asta e, când eşti pasionat de călătorii, şi cununia civilă trebuie să arate ca o mini vacanţă”, povesteşte prezentatoarea ştirilor sportive de la Digi 24.

De atunci, de fiecare dată se întorc cu drag în Italia, în vacanţe. Le place să descopere alte locuri, alte oraşe. Luna aceasta au fost în Sorrento şi în Amalfi.


    „Doriţi o lămâie?”,  îşi întreabă Simona  prietenii de pe Facebook
„Doriţi o lămâie?”, îşi întreabă Simona prietenii de pe Facebook


    O zi întreagă  a vizitat Pompeii
O zi întreagă a vizitat Pompeii

„Găsisem bilete ieftine de avion către Napoli, iar de acolo am închiriat o maşină. Am stat trei zile în Sorrento şi trei în Amalfi, nu mai fusesem acolo până acum şi văzusem pe Internet imagini superbe din acele locuri. Într-adevăr, e o zonă foarte frumoasă, toţi te fac să te simţi bine, dar ştiu şi să te stoarcă de bani. E destul de scump... Ne-am plimbat mult, plecam de la hotel după micul dejun şi ne întorceam seara târziu. Plajele sunt cu pietre, dar în câteva zile luam o bărcuţă şi ne refugiam pe plaje mai puţin comerciale, mai sălbatice”, povesteşte Simona.

Au vizitat Napoli, au petrecut o zi la Pompeii, au explorat plaje, s-au plimbat mult, au descoperit restaurante cu privelişti incredibil de frumoase. Nu şi-au făcut planuri, nu au cerut păreri, nu au stabilit itinerarii. S-au lăsat purtaţi pe drumuri înguste şi au savurat.


    Preferă locurile  simple şi liniştite
Preferă locurile simple şi liniştite

„A fost o  vacanţă perfectă, în care am reuşit să ne deconectăm. Italia nu ne dezamăgeşte niciodată. Vom reveni”, promite prezentatoarea tv.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net