Simona Traşcă, devastată după moartea bunicii: «Durerea este prea mare!»


    Simona Trașcă nu e în stare să vorbească cu nimeniFoto: Click!
Simona Trașcă nu e în stare să vorbească cu nimeniFoto: Click!

Doliu în familia Simonei Traşcă. Blonda este sfâşiată de durere după ce femeia care i-a fost ca o mamă a murit marţi noapte. Chiar dacă pritenii s-au oferit să-i ofere sprijin, Simona nu reuşeşte să se oprească din plâns. Starleta le-a transmis tuturor celor care i-au scris mesaje că nu e în stare momentan să-şi revină din şoc.

Simona Traşcă a mai trecut prin momente grele în viaţă, dar acum pare la limita puterilor. Blonda suferă teribil după ce a aflat că bunica ei s-a stins din viaţă. Şi are şi motive suficiente să fie atât de afectată, pentru că femeia îi era ca o mamă şi a crescut-o de mică. Pentru că abia reuşeşte să vorbească printre lacrimi, tânăra a scris un mesaj pentru toţi cei care au încercat să-şi ofere sprijinul în astfel de momente grele.    

"Îmi cer scuze prietenilor și presei, dar nu pot să vorbi cu nimeni momentan...Vă rog, nu mai insistați! Durerea este prea mare. Bunica mea a fost ca și mama mea pentru că ea m-a crescut, ea mă ducea la școală, ea îmi dădea să mănânc, mă îmbrăca, mă spălă. Cu ea dormeam când eram mică. A fost cea mai bună bunică din lume și cel mai deosebit om. Venea acasă desculță de multe ori dacă vedea pe cineva amărât, ea se descalță și îi dădea. Își dădea și hainele, hrănea animalele de pe stradă. Era cea mai bună și sufletistă ființă pe care am văzut-o în toată viață mea. Mamana mea iubită nu mai e. Vă rog, să mă lăsați în durerea mea să-mi plâng bunica așa cum e normal. O să vă răspund când o sa fiu în stare", este mesajul pe care blonda l-a lăsat pe reţelele de socializare pentru toţi cei care îi poartă de grijă. 

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
Nella Pignatelli webp
cub horoscop iertare png
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg