Singura reacție a lui Cabral la aluziile rasiste ale Mihaelei Rădulescu. Câtă decență!

Ultima actualizare:

    Cabral și Mihaela Rădulescu prezintă show-ul ”Uite cine dansează!”Foto: captură Pro Tv
Cabral și Mihaela Rădulescu prezintă show-ul ”Uite cine dansează!”Foto: captură Pro Tv

Scandalul glumelor cu iz rasist ale lui Ilie Năstaseare reverberații neașteptate. Indirect, Cabral a avut o reacție admirabilă. Prezentatorul show-ului ”Uite cine dansează!” a căzut el însuși victimă recent glumelor din caelași registru nesărat al Mihaelei Rădulescu.

Mai multe persoane publice de la noi îi caută scuze lui Ilie Năstase în scandalul glumelor neinspirate la adresa bebelușului nenăscut al Serenei Williams. Fostul număr 1 mondial s-a întrebat retoric, într-o conferință de presă, ce culoare va avea copilei sportivei.

Scandalul a luat amploare la numai câteva zile după ce simpaticul Cabral a suportat în tăcere glumele nesărate ale partenerei sale de prezentare de la ”Uite cine dansează!”. Spre deosebire însă de Ilie Năstase, care a fost taxat imediat pentru rasism, Mihaela Rădulescu a avut parte de un tratament mult mai blând.

Cabral a ales să nu-i dea replica vedetei care a afirmat nonșalantă în direct la Pro TV că „maimuțele au un ritual de împerechere. Cabral, n-are legătură cu tine”. În plus, puțini au criticat după emisiune acest derapaj al Mihaelei. Iulia Albu, interesată prin tradiție doar de ținutele vedetelor, a fost singura care a luat atitudine.

Singura reacție a lui Cabral a venit mult mai târziu, prin ricoșeu. Prezentatorul emisiunii ”Uite cine dansează!” a apreciat un comentariu pe pagina directorului Pro TV Costi Mocanu în care se sugera că, din păcate, glumițele de genul ăsta sunt populare în Europa de Est și sunt ”înghițite” de conaționalul nostru Cabral, dar sunt de neacceptat în SUA.

”Trebuie, și când spui chestii, să te raportezi la cui îi spui. Glumițele est europene gen, și ce număr ai la cameră, nu merg la o tipă din UK, ce să mai zicem într-o conferință de presă. Iar aia cu ciocolata cu lapte o înghite conaționalul nostru Cabral, nu un negru din US”.

Comentariul care a atras aprecierea lui Cabral a fost adăugat la postarea în care Costi Mocanu punea în oglindă replica lui Ilie Năstase și cuvintele tatălui Serenei din semifinala pe care Venus Williams a jucat-o la US Open cu Irina Spîrlea.

”În 1997 un tip pe nume Richard Williams, om așezat, la casa lui, cu două fete jucătoare de tenis, spunea despre Irina Spîrlea că este «un curcan mare și alb». Se întâmpla după o semifinală la US Open, Venus-Spîrlea. Nu țin minte să fi fost vreo anchetă a ITF deși omul era antrenorul fiicei sale. Acum eu nu zic că Ilie a făcut bine, spun numai că legile sunt mai egale cu unii decât cu alții”, a scris Costi Mocanu.

Nu e prima oară când Cabral trebuie să îndure glumele nepotrivite ale oamenilor din showbiz. În urmă cu mai mulți ani, Florin Petrescu, interpretul personajului Axinte din ”Vacanța Mare” a făcut o remarcă rasistă la adresa mamei lui Cabral.

Invitat la Agentul VIP, Petrescu a spus că "Dumnezeu nu e cioară" în timp ce se uita la mai multe imagini cu Cabral și mama lui. Prezentatorul Cristian Brancu a parut amuzat de glumă, dar și-a cerut apoi scuze pe blogul personal. "Îmi cer scuze public pentru gluma lui totalmente discriminatorie și regret că nu am intervenit exact în acel moment", a explicat Brancu.

Cabral a reacționat atunci pe blogul personal, sup forma unei scrisori adresate fiicei sale. "Îți cer scuze ție, șoricelul meu, pentru toate momentele când nu vei fi o femeie deșteaptă, pentru toate clipele când nu vei fi, poate, o femeie frumoasă, pentru toate secundele când nu vei fi un suflet poate frumos... ci vei fi O CIOARĂ", a scris el.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu