Singurii frați care cântă împreună, au făcut cascadorie cu Szobi Cseh și au parte de o piesă româno portugheză. Cine sunt ei?

Sorin și Viorel Stanca, singurii frați din showbizzul muzical care cântă împreună sub numele de TBoys au pus la cale o colaborare care o să placă, cu siguranță, fiind cu adevărat altceva. E vorba de o colaborare româno-portugheză, alături de Krissa și Rickardo Priceless

Echipa TBoys cu Krissa & Rikardo
Echipa TBoys cu Krissa & Rikardo

Cine sunt cei doi frați-fenomen care cântă împreună

Sorin și Viorel Stanca sunt doi frați din București, care fac muzică de la 5 ani. Cei doi au urmat cursuri de canto la Palatul Copiilor, au participat la spectacole naționale în cadrul acestei instituții. Am putea spune despre ei ca sunt cascadorii muzicii ”pentru că așa cum e în viață, pentru a ajunge să faci ceea ce iubești, treci prin mai multe etape”, spun ei. La un moment dat, au luat o pauză de la muzică și așa au ajuns să practice handbal de performanță, și mai apoi, cascadorie, cu nimeni altul decât regretatul cascador si actor Szobi Cseh.

Viorel & Sorin Stanca - TBoys
Viorel & Sorin Stanca - TBoys

În prezent, au propriul studio de înregistrări, o trupă de evenimente în care activează și multe single-uri care așteaptă să fie lansate. Iar unul dintre ele este „La Vale", o colaborare româno-portugheză care sună interesant. Piesa „La Vale" este de petrecere și bună dispoziție, un Reggaeton cu influențe folclorice, mai exact. De producție și de versuri s-au ocupat TBoys și Krissa care formează o echipă muzicală de peste 5 ani, iar de strofă în portugheză responsabil se face Rickardo.

La Vale se numește colaborarea româno portugheză
La Vale se numește colaborarea româno portugheză

”Ne-am dorit să compunem o piesă care să îndemne lumea să iasă la dans. Noi am crezut că pentru a stârni interesul publicului e bine să folosim elemente folclorice care să aducă bunăvoie ascultătorilor. Astfel, imaginația ne-a luat-o "La Vale". Iar videoclipul piesei are în spate o poveste simplă. Vecinul (Rickardo) deranjat de gălăgia ce se aude de vis-a-vis vine să vadă ce se întâmplă, dar are o surpriză neașteptată. Îi place muzica și se alătură petrecerii. Totul se petrece într-o zona pitorească, mai exact într-un sat din Curtea de Argeș. Am ales să filmăm într-o casă tradițional românească nerecondiționată, construită în jurul anului 1945. Am vrut să fie un videoclip ușor amuzant, cu accente tradițional românești și totodată fresh”, a declarat Sorin Stanca.

Krissa cânta cu TBoys
Krissa cânta cu TBoys

Cine este Krissa

Krissa, vocea feminină care cântă refrenul piesei „La Vale" este din Ploiești și se descrie simplu - o fată care iubește muzica și muzica o iubește pe ea. Este o voce versatilă, care poate cânta cu ușurință orice gen muzical, inclusiv folclor. Rickardo e un artist Trap, Reggaeton, Hip-Hop, Drill, originar din Angola, care a devenit cunoscut pe YouTube datorită aparițiilor sale inedite și a piesei „Te vreau în seara asta".

Rikardo cânta cu Krissa și TBoys
Rikardo cânta cu Krissa și TBoys

Rickardo s-a îndrăgostit de limba română când a auzit pentru prima dată vocea feminină de la metrou care anunța închiderea ușilor și stațiile următoare. De atunci a decis nu doar să rămână în România, ci și să cânte și să învețe această limbă frumoasă și elegantă, după spusele lui. Așadar, „La Vale", e o piesă al cărei videoclip a fost filmat la Curtea de Argeș și care transmite voie bună și un vibe de petrecere perfect pentru vara aceasta. Iată de ce credem că o vei ascultă pe repeat.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net