Singurul domeniu în care Andreea Esca n-are niciun cuvânt de spus. ”Soțul face totul”

Ultima actualizare:

    Andreea Esca are aceeași coafură de 22 de anifoto: arhiva personală
Andreea Esca are aceeași coafură de 22 de anifoto: arhiva personală

Andreea Esca e una din vedetele care nu-și țin la secret destinațiile de vacanță. Că e vorba despre un weekend într-un oraș din România sau despre o călătorie la capătul lumii, știrista de la Pro TV își răsfață prietenii virtuali cu imagini și informații inedite. Puțini știu însă cine face planurile de călătorie în familia Andreei.

Andreea Esca (44 de ani) a dezvăluit recent, într-un interviu pentru colega ei de la Pro TV, Corina Caragea, că în privința vacanțelor, nu prea are niciun cuvânt de spus. Cel care organizează totul, în cele mai mici detalii, este soțul vedetei, Alexandre Eram.

”Soțul meu este șeful vacanțelor noastre și, crede-mă, am un program foarte încărcat și nu pot să comentez. Sunt foarte cuminte, bifez tot. Sport și-n vacanță! La noi vacanțele nu prea sunt despre stat la plajă. Atunci când prind și eu zece minute să citesc pe un șezlong, e mare victorie”, a dezvăluit, cu zâmbetul pe buze, Andreea.

Îndrăgostită de mare, dispusă oricând să-și facă bagajul pentru a porni în călătorie, Andreea a recomandat câteva destinații din România și din Franța, țara de unde vine soțul ei. ”În România, Transilvania, oricând. Acum sunt îndrăgostită de Cluj, de Sibiu am fost îndrăgostită întotdeauna. Făgăraș, Brașov. În Franța mi-a plăcut foarte mult în Luberon, o regiune pe care o recomand oricui.”


    Andreea Esca adoră călătoriileFOTO Facebook
Andreea Esca adoră călătoriileFOTO Facebook

Nu s-ar duce însă oriunde, pentru că a avut și dezamăgirile ei din postura de turist. ”Am fost dezamăgită de Dubai. Mi s-a părut prea fake (fals). Și Miami m-a dezamăgit. Amândouă mi s-au părut niște decoruri de la Buftea. Aveam impresia că totul e butaforie. N-aveau emoție. Eu sunt dependentă de emoție. Și ele nu-mi transmiteau nicio emoție”, a mai spus Andreea.


    Andreea Esca şi Alexandre Eram au doi copii, Alexia şi Arisfoto: arhiva personală
Andreea Esca şi Alexandre Eram au doi copii, Alexia şi Arisfoto: arhiva personală

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg