Șir de blesteme în familia Cristinei Țopescu? Tatăl ei a murit de ziua fratelui jurnalistei

Ultima actualizare:

    Copiii lui Cristian Țopescu: Cristina, Cristian si SebastianFoto: arhivă personală
Copiii lui Cristian Țopescu: Cristina, Cristian si SebastianFoto: arhivă personală

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în propria casă din Otopeni în seara zilei de 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la 112. Jurnalista nu mai fusese văzută de aproximativ trei săptămâni. Familia Țopescu a avut câțiva ultimi ani presărați numai cu drame. Pe 15 mai 2018, cunoscutul comentator sportiv Cristian Țopescu, tatăl jurnalistei, și-a dat ultima suflare la Spitalul Elias, chiar în ziua în care fiul său cel mare, Cristi, împlinea 42 de ani.

Familia Cristinei Țopescu este din nou greu încercată în aceste momente, după ce jurnalista a fost găsită decedată în propria casă, la doar un an și opt luni de la moartea tatălui său. În 15 mai 2018, chiar în ziua în care fiul său cel mare, Cristi, împlinea 42 de ani, comentatorul sportiv murea în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. Cristian Țopescu suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet. Omul de televiziune a decedat în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil, lăsând în urmă o soție îndurerată și trei copii neconsolați.

Cristina Țopescu a avut o relație specială cu tatăl ei
Cristina Țopescu a avut o relație specială cu tatăl ei

Duminică, 12 ianuarie 2020, frații Cristinei Țopescu au primit îngrozitoarea veste că sora lor s-a stins în condiții suspecte. Cristina Țopescu a murit, trupul neînsuflețit al fiicei lui Cristian Țopescu fiind găsit în casă, după trei săptămâni în care vecinii și prietenii nu au mai putut să o contacteze deloc pe aceasta.

Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Prietenii nu au reușit să o mai contacteze de aproximativ 3 săptămâni, motiv pentru care aceștia au chemat un echipaj de ambulanță la locuința acesteia.

Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, 12 ianuarie, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală în acest sens.

Citește și:

În casa Cristinei Țopescu au fost găsiți trei câini morți! Detalii șocante

Cristina Țopescu, ultima dorință înainte de a muri: «Visa să....!»

Cristina Țopescu suferea de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

image
image
image
image
image
image
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
banner Nouria Nouri png
cub dan bittman denise rifai png
viorel stegaru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net