Skydiving la „Burlăciţa”. Andreea Mantea şi-a făcut curaj şi a plutit în aer


    Andreea Mantea
Andreea Mantea

„Burlaciţa” aduce în faţa telespectatorilor peisaje spectaculoase, cele mai extravagante locuri din Las Vegas şi cele mai îndrăzneţe sporturi la care Andreea şi cavalerii ei se încumetă.

În ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1, burlăciţa le-a testat curajul câtorva pretendenţi, invitându-i la skydiving. Tiberiu, Alin, Radu şi Cristian au norocoşii invitaţi de Andreea la un date plin de adrenalină. La început, iubitori de sport extrem fiind, băieţii au fost de-a dreptul încântaţi de experienţa pe care urmau să o aibă, dar când s-au văzut în faţa faptului împlinit, emoţiile i-au cam copleşit:

„Mi s-au părut distanţi, nu prea vorbeau cu mine, probabil din cauza emoţiilor. Mă simţeam de parcă am ieşit la întâlnire cu instructorul, pentru că mai mult el mă încuraja”, povesteşte Andreea.

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Cu toate că burlăciţa le-a testat concurenţilor curajul, ea însăşi a trebuit să treacă peste această provocare, pentru că îi era extrem de teamă să facă skydiving: „Când le-am dezvăluit teama mea, au fost un pic surprinşi, pentru că nu se aşteptau să-i duc la skydiving din moment ce îmi era frică. Eu, de fapt, voiam să văd cine reuşeşte să mă convingă, să mă ajute, să trec peste teama pe care o aveam”, mărturiseşte Andreea.

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Telespectatorii care vor urmări „Burlaciţa” joi, de la 20:30, la Antena 1, vor putea afla motivele pentru care Andreea a catalogat întâlnirea de la skydiving drept cea mai urâtă de până acum.

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg