Smiley a spus totul despre femei. "În viaţa reală, blondul îmi place mai mult"

Ultima actualizare:
Gina Pistol nu a fost prezentă la lansare, deși joacă în film
Gina Pistol nu a fost prezentă la lansare, deși joacă în film

Solistul, compozitorul şi omul de televiziune Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, a fost prezent, joi seară (7 februarie), la avanpremiera filmului „Oh, Ramona”, de la Afi Cotroceni, unde a venit alături de gaşca de la HaHaHa Production. Actor şi el, în filmul Cristinei Iacob, prezentatorul de la „Românii au talent” a făcut o mărturisire care o va măguli pe iubita lui, Gina Pistol.

Avanpremiera filmului „Oh, Ramona”, ecranizare după cartea lui Andrei Ciobanu, „Suge-o Ramona”, a strâns joi seara, la Afi Palace Cotroceni, toată floarea show-biz-ului. Smiley, şi el actor în această peliculă, dar şi producător muzical, a venit însoţit de gaşca lui de la HaHaHa Production, inclusiv de solista Feli Donose, alături de care a filmat o scenă în comedia regizată de Cristina Iacob, cea care a realizat şi „Selfie” și „Selfie69”.  Au mai fost prezenți Filip, fratele lui Smiley, Şerban Cazan, Seredischi, Jazy Jo sau Jean Gavrilă, dar şi multe alte vedete.


    Gina Pistol nu a fost prezentă la lansare, deși joacă în filmfoto: Sever Gheorghe
Gina Pistol nu a fost prezentă la lansare, deși joacă în filmfoto: Sever Gheorghe

Din păcate, Gina Pistol, iubita lui Smiley, și ea inclusă în distribuția comediei, a fost marea absentă. Am stat de vorbă cu solistul, care de astăzi, 8 februarie, îl vedeţi în sezonul nouă de la „Românii au talent” (Pro TV). „Mie îmi place Charlize Theron. Am văzut deja filmul «Oh, Ramona», dar nu m-am hotărât dacă îmi place mai mult bruneta Ramona sau blonda Anemona, personajele principale din filmul regizat de Cristina Iacob. Însă, în viaţa reală, se pare că blondul îmi place mai mult”, ne-a mărturisit el. Solistul şi echipa lui de la HaHAHa Production au realizat şi coloana sonoră a filmului, astfel că e un bun prilej de a reasculta melodia de succes „Vals”, interpretat de Smiley și de Feli.  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net