Smiley are şifonierul burduşit de cămăşi în carouri


    Solistul nu se mai dezlipeşte de  hainele în pătrăţele, pe care le poartă  atât la filmări, cât şi în bucătărie
Solistul nu se mai dezlipeşte de hainele în pătrăţele, pe care le poartă atât la filmări, cât şi în bucătărie

Smiley (32 de ani) şi Adrian Mutu (37 de ani) au o pasiune comună: carourile. Deşi la banii lor te aştepţi să-i vezi mereu în haine de fiţe, iată că ei preferă cămăşile colorate, comode şi tinereşti. Click! vă prezintă toate împrejurările în care Smiley şi celebrul fotbalist şi-au etalat ”pătrăţelele”. Nu de pe abdomen, ci de pe bluze.

Este simpatic foc, are lipici la doamne şi la domnişoare, deopotrivă, şi are o răbdare de fier, atunci când este asaltat de fanii care tânjesc la o fotografie cu el sau la un autograf. Cântăreţ, producător muzical, jurat la „Vocea României”, prezentator la „Românii au talent” (PRO TV), Smiley este pe val, iar pentru asta s-a spetit muncind. Însă spre deosebire de alţi colegi de breaslă, Smiley nu şochează publicul cu schimbări majore de imagine, fiind adeptul stilului conservator. Nu de alta, dar de mai bine de un an, cântăreţul a devenit fanul cămăşilor în carouri roşii şi negre.

O simplă analiză a imaginilor de pe site-ul său confirmă acest lucru. Coincidenţa face ca, şi anul trecut şi anul acesta, exact în luna martie, Smiley să scoată de la naftalină toate cămăşile în două culori. Pe care le-a purtat cam  peste tot, indiferent că este vorba despre un interviu la televiziune, o întâlnire cu prietenii sau un concert, pe scenă. Cea mai recentă fotografie cu el în hainele favorite este făcută, surpriză!, în bucătărie, pe 8 martie, când şi-a făcut un selfie alături de o imensă oală cu mucenici.

Artistul a renunţat la tunsorile scurte şi frezele complicate şi şi-a lăsat plete, ca Făt-Frumos. Întrebat de reporterii Click! cum stă cu dragostea, acesta a evitat să dea un răspuns concret, susţinând că e un subiect tabu. A preferat însă să ne avertizeze că are planuri măreţe anul acesta pe plan muzical şi că pregăteşte colaborări şi videoclipuri care vor sparge topurile muzicale.Adi Mutu s-a asortat cu soţia tinerică

Dar nici Adrian Mutu, fotbalist la ASA Târgu Mureş, nu se lasă mai prejos, de parcă ar merge împreună cu Smiley la cumpărături. Deşi a câştigat, până în prezent, ca fotbalist, în jur de 20 de milioane de euro, el nu s-a înghesuit să-şi toace banii pe haine de fiţe, preferând ţinutele sport. La un moment dat, Adi chiar şi-a asortat cămaşa în pătrăţele cu ţinuta soţiei sale, Sandra (22 de ani). Cum între ei este o diferenţă considerabilă de vârstă, de exact 15 ani, în defavoarea fotbalistului, bluzele în carouri par a fi alese cu isteţime, căci îl întineresc vizibil pe Mutu.

Adina Buzatu: «Imprimeul e la modă!»

Adina Buzatu, stilist specialist în vestimentaţia masculină, a pus sub lupă ţinutele ambelor vedete: „Acest împrimeu este la modă şi amândurora le vine bine. Însă, pe de altă parte, mă aştept ca oamenii cu statutul domnilor în cauză să fie cumva înaintea trendului. De fapt, la Smiley cred că a fost chiar aşa, deoarece el poartă astfel de cămăşi de cel puţin un an. Totuşi, este timpul pentru amândoi să facă o schimbare de stil. Pot deja să sară peste trendul imprimeurilor florale şi să treacă dicrect la animal print sau la ţinutele monocrome. În cazul lui Adi, nu sunt adepta asortării în cuplu, ci doar a alegerii unor ţinute complementare. Dar, dacă pentru cei doi îndrăgostiţi are o anumită însemnătate, atunci de ce nu?”, ne-a spus ea.

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
cub gabriel apostol png
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
pod blaj jpg
image
image
image
image
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg