Smiley, declarații emoționante despre fetița lui: "E cuminte, minunată, seamănă cu Gina. Doarme cu noi”

Ultima actualizare:

    Smiley și Gina au devenit părinți pe 9 martiefoto: Instagram
Smiley și Gina au devenit părinți pe 9 martiefoto: Instagram

În urmă cu două zile, Smiley și Gina Pistol și-au adus micuța acasă și de atunci sunt nedezlipiți de ea. Proaspăt intrat în clubul tăticilor, Smiley o ajută pe Gina cu bebelușa, care doarme în cameră cu ei. Cântărețul, căruia i se citește fericirea pe chip de când a devenit tătic pentru prima oară, a intrat în direct în emisiunea „La Măruță” și a povestit cum au decurs primele zile acasă cu fetița lor.

„Sunt fix în camera fetiței, care arată foarte bine. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viața noastră. Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley, la Pro TV.

Smiley: "Fata mea doarme cu muzică"

Deocamdată cei doi se bucură împreună de comoara lor, însă părinții și bunicii sunt nerăbdători să o vadă și ei pe micuță. „Deja bunica mea a devenit străbunică. De abia așteaptă să-și vadă strănepoata. De fapt, toată lumea abia așteaptă să o vadă. Suntem închiși ermetic în următoarea perioadă. Ascultăm muzică încontinuu. Fata mea e familiarizată cu muzica mea. E fan Jamiroquai, la un moment dat am pus altceva și a început să bâzâie. Doarme cu muzică. Ascultă muzică din burtică și se liniștește”, a mai spus solistul, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Citește și:

Pavel Bartoş, după ce Smiley a devenit tătic: „Nu realizează că de vreo 9 luni are o față schimbată, de om fericit”

VIDEO Smiley a lansat o piesă dedicată fetiței sale: "Ai adus soarele cu tine, pentru noi este răsărit"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vloggerii cristi si ralu au fost cu transsiberianul png
image
image
image
image
image
image
Dana Deac jpeg
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net