Smiley, declarații emoționante despre fetița lui: "E cuminte, minunată, seamănă cu Gina. Doarme cu noi”

image
Smiley și Gina au devenit părinți pe 9 martiefoto: Instagram

În urmă cu două zile, Smiley și Gina Pistol și-au adus micuța acasă și de atunci sunt nedezlipiți de ea. Proaspăt intrat în clubul tăticilor, Smiley o ajută pe Gina cu bebelușa, care doarme în cameră cu ei. Cântărețul, căruia i se citește fericirea pe chip de când a devenit tătic pentru prima oară, a intrat în direct în emisiunea „La Măruță” și a povestit cum au decurs primele zile acasă cu fetița lor.

„Sunt fix în camera fetiței, care arată foarte bine. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viața noastră. Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley, la Pro TV.

Smiley: "Fata mea doarme cu muzică"

Deocamdată cei doi se bucură împreună de comoara lor, însă părinții și bunicii sunt nerăbdători să o vadă și ei pe micuță. „Deja bunica mea a devenit străbunică. De abia așteaptă să-și vadă strănepoata. De fapt, toată lumea abia așteaptă să o vadă. Suntem închiși ermetic în următoarea perioadă. Ascultăm muzică încontinuu. Fata mea e familiarizată cu muzica mea. E fan Jamiroquai, la un moment dat am pus altceva și a început să bâzâie. Doarme cu muzică. Ascultă muzică din burtică și se liniștește”, a mai spus solistul, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Citește și:

Pavel Bartoş, după ce Smiley a devenit tătic: „Nu realizează că de vreo 9 luni are o față schimbată, de om fericit”

VIDEO Smiley a lansat o piesă dedicată fetiței sale: "Ai adus soarele cu tine, pentru noi este răsărit"

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg