Smiley, despre Gina Pistol: ”Mă ajută că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală”


    Smiley și Gina Pistol formează un cuplu foarte simpaticfoto: arhiva personală
Smiley și Gina Pistol formează un cuplu foarte simpaticfoto: arhiva personală

Smiley va deveni în curând tată de fată, iar din acest motiv este foarte emoționat. Andrei Tiberiu Maria a făcut lumină în ceea ce privește relația lui cu Gina Pistol, într-un interviu oferit colegului de breaslă Damian Drăghici.

Prezentatorul de la "Românii au talent" și juratul de la "Vocea României", Andrei Tiberiu Maria sau Smiley (37 de ani) cum este cunoscut în lumea muzicală, a povestit despre cum este Gina Pistol (40 de ani) și cum va fi viața de tătic.

"E ceva nou, sunt extrem de entuziasmat de ceea ce o să urmeze. Doar că, nu există discuție pe care o am cu prietenii, mai ales dacă au ei copii sau dacă sunt o familie, să nu-mi povestească prin ce au trecut ei și să-mi spună la ce să mă aștept. Iar eu stau să le încasez. Totul e nou. Tocmai de aia sunt entuziasmat, pentru că mie mi-a plăcut tot ce e nou. Întotdeauna am căutat să îmi dau refresh, în general, nu ca artist, ca om. Vreau să experimentez, să văd lucruri noi, să aud lucruri noi. Și în special să simt lucruri noi. Și de aia sunt cel mai entuziasmat că voi simți ce nu am simțit până acum", a spus Smiley.

Smiley: ”M-am îndrăgostit de Gina treptat”

Cât despre Gina Pistol, Smiley a spus că se înțeleg foarte bine. ”E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional", a mai povestit Smiley.

"M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural", i-a mai spus Smiley lui Damian Drăghici în interviu.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg