Smiley ne-a provocat să umblăm desculţi în parc!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Solistul a filmat în picioarele goale pentru piesa "Să fie vară", iar acum îi provoacă şi pe fani să facă la fel, în cadrul campaniei #BareFootChallenge

Ieri ne-am trezit cu un mesaj de la Smiley pe adresa redacţiei, dar şi cu patru bucăţi de gazon trimise de solist prin curier. Recunoaştem că ne cam plac mesajele de la Smiley, pentru că de obicei conţin veşti bune şi campanii creative, dar acesta le-a întrecut pe toate. Solistul ne-a lansat provocarea să ne filmăm cu tălpile goale în iarbă, pentru a ieşi din birou, din rutină şi dintre betoane, dar şi pentru a participa la campania #BareFootChallenge, care se desfăşoară în perioada 23-29 iunie. 

Iată toate detaliile campaniei, la care vă puteţi alătura şi voi

Smiley şi Musical.ly, aplicaţia-fenomen cu peste 200 de milioane de utilizatori în întreagă lume, aruncă o provocare de vară cu premii interesante pentru utilizatorii din România şi întreaga Europă Centrală. Campania #BareFootChallenge îi provoacă pe toţi userii să facă video-uri creative în picioarele goale, între 23 şi 29 iunie, pe piesa “Să-mi fie vara”, cel mai recent clip lansat de Smiley, pe 10 iunie, în cadrul proiectului #Smiley10. Pe lângă distracţie, miza campaniei #BareFootChallenge este câştigarea unor premii foarte cool. Cele mai populare şi votate video-uri postate pe musical.ly vor primi HoverBoard-uri Freewheel, kendame şi pachete de fan din colecţia “Să-mi fie vară”, de la Ha!Store. Detalii despre regulamentul concursului se pot găsi pe site-urile www.smiley.ro şi www.hahahaproduction.com.

“Eu îmi doresc să-mi fie vară în fiecare zi, să fie iarbă în loc de trotuare şi să nu avem garduri care să ne separe. Aşa arată una dintre imaginile mele ideale despre bucurie, prietenie şi vară. Nu trebuie să uităm să ne bucurăm de natură, de lucrurile simple, trebuie să punem mai mult accent pe starea noastră de spirit şi pe prietenie decât pe valorile materiale. Provocarea mea de vară, pentru toată lumea, este să se distreze în piciorele goale, să cânte, să danseze, să facă orice nebunii. Şi să împărtăşească bucuria asta în imagini pe musical.ly”, povesteşte Smiley, primul artist din România care a primit din partea musical.ly campanii exclusive în întreagă Europă Centrală.

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net