Smiley, pățanie cu Rihanna în SUA: „Tu îţi dai seama că abia te-ai cunoscut şi deja te-ai certat cu ea?!”


    Smiley foto: arhiva personală
Smiley foto: arhiva personală

Smiley a fost invitat la Kiss FM, unde a vorbit, printre altele, de planurile sale muzicale, unul având-o ca protagonistă pe Andra, colega lui de la „Românii au talent”, dar și despre o întâmplare mai puțin cunoscută pe care artistul a trăit-o în SUA.

Smiley a povestit despre o experiență mai puţin cunoscută pe care a trăit-o cu Şerban în SUA. Acesta a povestit că a fost într-un club, Ciara, unde l-a văzut pe actorul Robert Pattison, dar şi pe celebra Rihanna. Însă asta nu a fost tot: cei doi se pare că au și reușit să o calce pe coadă pe cântăreața internațională, în puținele secunde în care au interacționat.

Smiley, despre petrecerile cu vedete din SUA

„Şerban spune că se duce afară să fumeze o ţigară şi cum pleca pe culoarul dintre mese, trece pe lângă el Rihanna. Iar Şerban nu o vede. Şi eu strigam la el. Se întoarce şi îi zic „Bai, tu n-ai văzut-o pe Rihanna? Erai nas în nas cu ea.”. La un moment dat spune cineva „Hai la Karaoke”.

Eu am crezut că mergem în alt club, dar de fapt era o cămăruţă mică, cu o masă şi câteva canapele şi toată lumea era adunată acolo. Eu cu Şerban eram singurii outsideri. Nu ne vedea să credem în ce context ne aflam”, a povstit Smiley.

Spre dimineaţă, Șerban a vrut să-i facă o poză lui Smiley, dar a uitat blitz-ul deschis şi lumina telefonului a intrat fix în ochii Rihannei. „Şerban a vrut să îmi facă o poză, dar a uitat că avea blitz-ul pornit. Şi ca să se termine seara apoteotic, poc, blitzul direct în ochi la Rihanna. După care ea îi smulge telefonul din mână şi îi zice „Tu cine eşti? Că toată seara mi s-a părut că nu te ştiu”, a continuat artistul.

Citește continuarea pe Adevărul.ro.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub theo rose anghel damian png
cub razvan ciobanu png
fabrica mustar tecuci jpg
stres
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png