Smiley povestește cum a fost botezul fiicei sale: „A țipat puțin când am băgat-o în apă”

Ultima actualizare:

    Smiley și Gina Pistol, emoționați, în bisericăfoto: Instagram
Smiley și Gina Pistol, emoționați, în bisericăfoto: Instagram

Viața Ginei Pistol și al lui Smiley s-a schimbat radical de când a venit pe lume micuța Josephine. Smiley este topit după fiica lui și s-a transformat, în patru luni, în tăticul perfect! Iată ce a povestit despre botez!

Smiley a dat tot din casă la emisiunea „Vorbește lumea”, unde a povestit că și-a intrat perfect în rolul de tătic, care-l prinde de minune. De patru luni, de când Josephine Ana a venit pe lume, cântărețul a învățat să schimbe scutece, să adoarmă copilul și chiar a ajuns să improvizeze cântecele pentru cea mică, pentru a o liniști. Josephine este un copil cuminte și, la patru luni, micuța a fost deja mutată în camera ei.


    Smiley se pricepe să schimbe scutecefoto: Instagram
Smiley se pricepe să schimbe scutecefoto: Instagram

„Mă simt mai bucuros, fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu prea mai doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură, în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc”, a spus Smiley, la „Vorbește lumea”, la PRO TV.

Smiley: „Momentul meu preferat cu ea este când se trezește”

Micuța Josephine a fost botezată duminică, 20 iunie, într-un cadru intim, cu mare discreție. Smiley a făcut, cu acest prilej, și primele declarații despre creștinarea micuței. ”În biserică am avut și cor, ne-am dorit foarte tare, a contat slujba religioasă foarte tare, ea a fost foarte cuminte, a țipat puțin când a băgat-o în apă. Am avut puține emoții, dar nu a fost cu scufundare totală. Momentul meu preferat cu ea este când se trezește, deschide ochii, se uită la mine și râde. Ăsta e momentul meu preferat, după asta pot să plec liniștit în viață”, a mai adăugat artistul, la Pro TV.

Citește și:

Cum s-au îmbrăcat Gina Pistol și Smiley la botezul fiicei lor

Cine sunt nașii micuței Josephine. Smiley și Gina Pistol s-au înrudit cu doi prosperi oameni de afaceri. Poze noi de la botez

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net