Smiley, primele confesiuni ca tătic: “Ginei nu i s-a dat nici o șansă să rămână gravidă”. Ce spune despre relația de cuplu

Ultima actualizare:

    Smiley, invitat la podcastul lui Mihai Morarfoto: captură YouTube
Smiley, invitat la podcastul lui Mihai Morarfoto: captură YouTube

Din 9 martie, viața lui Smiley (37 ani) s-a schimbat total! Cântărețul și iubita lui, Gina Pistol, trăiesc miracolul de a fi părinți pentru prima oară. Fetița Josephine a devenit centru universului lor și nu dezlipesc de ea nici o clipă. Artistul a aceptat invitația lui Mihai Morar de a participa la podcast-ul “Fain & Simplu”, în cadrul căruia a făcut dezvăluiri neștiute despre relația cu Gina Pistol, dar și despre cum o ajută pe Gina cu fetița lor, Josephine.

“Acest copil a fost dorit, dar nu a fost planificat. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă și eu i-am spus atunci când mi-a zis treaba asta: Ai răbdare! Nu e după noi! Dacă este să se întâmple, se va întâmpla! Și cred că atunci nu m-a crezut. Și lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea fost pregătită pentru asta, că ea este dătătoarea de viață. A venit într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost plecat, nu am mai fost solicitat să nu am timp să trăiesc asta. Vreau să îmi iau atestat de tată! E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit să o trăiesc și vreau să trăiesc fiecare lucru în parte”, a povestit tăticul Smiley.


    Smiley și Gina au devenit părinți pe 9 martiefoto: Instagram
Smiley și Gina au devenit părinți pe 9 martiefoto: Instagram

“Nu e ușor sa stai cu unul ca mine!”

Smiley a vorbit deschis și despre relația cu Gina Pistol, care l-a luat chiar și pe el prin surprindere. “Legătura mea cu Gina s-a construit caramidă cu cărămidă, fără așteptări prea mari. Lucrurile s-au așezat atât de bine, de natural, încât nu mai văd viața altfel. Noi ne-am găsit în multe conjuncturi. Eu mă cunosc cu Gina de când eram mici, de când aveam 20 de ani. Cumva, de la distanță, ne simpatizam, dar nici măcar nu ne-am gândit, a fost cumva platonic. Dacă ne-am fi cunoscut mai demult, nu am fi rămas împreună, ori că eram eu prea zbuciumat, ori că era ea prea nerăbdătoare. Stând de vorbă, am realizat că dacă ne întâlneam mai devreme nu ne potriveam. Când ești pregătit să primești, atunci primești. Gina îmi spune: <Băi, tu ești testul meu de răbdare!> A devenit mai așezată, mai echilibrată, pentru că ea e mai colerică, mai vulcanică, iar eu te pot scoate din sărite foarte ușor. Sunt foarte calm, sunt absent, nu ai ce să vorbești cu mine, stau plecat zile, nopți, nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva am fost un test de răbdare pentru ea care, probabil, a pregătit-o pentru următorul test de răbdare, adică ăsta. Ea, pentru mine, e ce aveam nevoie ca prezență feminină în viața mea. Găsesc multe lucruri care îmi plac la oameni în Gina: este jovială, are un simț al umorului extrem de mare, nu mă plictisesc cu ea niciodată, ne plac același gen de cântăreți, aceeași mâncare, suntem foarte asemănători. Nu îmi pune întrebări inutile. E important pentru mine să am un om acasă care știu că mă așteaptă și nu pune la îndoială ceva din ce spun, vizavi de programul meu”, a mai spus Smiley.

“Când am ținut-o pentru prima dată în brațe, toate temerile su dispărut”

Smiley a mai dezvăluit cum se “scurg” orele petrecute în compania fetiței sale, Josephine. El folosește un program zilnic, de când Josephine era în burtică, pentru a o ajuta să-și dezvolte creierul la capacitate maximă. Artistul a învățat să schimbe pamperșii fără probleme. “Atunci când am ținut-o pentru prima dată în brațe, am rămas șocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracțiune de secundă. Cumva era ceva care îmi lipsea și doar s-a atașat trup și suflet de tine. Așa fizic, mirosul e de mușețel, e un miros liniștitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpirație multă, e o combinație ciudată. Astăzi când am schimbat-o pe Josephine, îi spuneam Ginei că mie nu îmi miroase deloc. Eu o să fiu unul dintre tații cărora nu o să le miroasă rahatul copiilor lui. Dimineața ăsta e ritualul. Mă uit cum se trezește și are un ritual care pentru mine este un adevărat spectacol. Deschide ochii ușor, începe să se întindă și face toate fețele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, și la un moment dat zâmbește”, a mai povestit tăticul Smiley.

Citește și:

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă! “Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste”

VIDEO Smiley și Gina Pistol și-au adus fetița acasă! Cum a decurs prima seară în 3

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net