“Smiley şi-a câştigat locul în elită”. Ce artist consacrat spune asta

Ultima actualizare:
Vanessa Ciuci
Vanessa Ciuci

Din simplul vocalist al trupei… Simplu, Smiley a ajuns unul dintre cei mai căutaţi producători muzicali şi un cântăreţ ale cări piese domină topurile muzicale. După ce a lansat pe bandă rulantă tineri artişti, Smiley a legat colaborări şi cu artişti cu state vechi. Printre ei şi cei din legendara trupă Compact. Despre această colaborare, dar şi despre viaţa de tată de adolescenţă ne-a vorbit liderul trupei, Paul Ciuci într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!

  • Click!: Cum s-a “născut” colaborarea cu mai tinerelul Smiley?

Paul Ciuci: Foarte simplu. El a ascultat cântecul “La mulţi ani,iubirea mea”, i-a plăcut foarte mult şi a venit cu ideea ca el şi casa lui de producţie, HaHaHa, să se ocupe de acest cântec. Sunt foarte receptiv la orice lucru nou şi am fost de acord de la început cu această colaborare, mai ales că am fost foarte curios să văd ce va ieşi din acest proiect. Rezultatul a fost unul care a mulţumit deplin pe toţi cei care au participat la această producţie.

Compact - "La mulţi ani, iubirea mea"

  • Click!: Care au fost argumentele pro şi contra colaborării cu un producător care scoate piese comerciale pe bandă rulantă?

Paul Ciuci: Smiley este un tânăr artist care şi-a câştigat locul în elită celor mai iubiţi cântareţi şi compozitori din ţară prin seriozitate, profesionalism şi consecvenţă. Nu a avut producţii îndoielnice sau făcute superficial. Toate acestea au făcut ca relaţia Smiley-Compact să funcţioneze de la început.

  • Click!: Te-ai gândit ce reacţii vor apărea odată legată aceată colaborare, având în vedere că trupa Compact nu intră, totuşi, în zona de comercial?

Paul Ciuci: Compact este, prin muzica făcută în cei 35 de ani de activitate, o trupă care cu uşurinţă poate fi trecută în zona "comercialului", ca să zic aşa. Cântecele noastre, în marea lor majoritate, au fost în fruntea topurilor din ţară şi au fost cântate de două generaţii cu siguranţă, aşa că orice altă clasificare mi s-ar parea forţată.

  • Click!: Va fi o colaborare pe termen lung cu el?

Paul Ciuci: Nu ştiu dacă va fi o colaborare pe termen lung, dar primul pas a fost făcut. Dacă vor fi şi alte ocazii să "ne întâlnim", nu văd de ce nu am fi de acord cu un nou proiect muzical.

  • Click!: Ce ţi-ai cumpărat din primii bani câştigaţi din concert?

Paul Ciuci: Primul concert a fost plătit cu exact 49 de lei din totalul de 50. Acel leu fiind impozitul pe "curentul electric" folosit. Nu se compară cu sumele de azi. Oricum, nu era o sumă mare şi de luat mi-am luat un set de corzi străine, un pachet de ţigări, tot străine, şi o sticlă de rom Havana... hehehe, ce vremuri!

  • Click!: Cum e viaţa de tată de adolescentă?

Paul Ciuci: Cu fiica mea, Vanessa, am o relaţie foarte strânsă şi de prietenie. Nu au existat neînţelegeri majore până acum. Ea ştie că se poate bizui pe mine în orice moment şi că în mine are cel mai devotat şi loial prieten. Sigur că nu este uşor întotdeauna să fim de acord unul cu celălalt, dar cu răbdare şi argumente raţionale am gestionat, zic eu, foarte bine până acum orice situaţie "mai sensibilă" apărută. Oricum, sunt bucuros că am o fată frumoasă, inteligentă şi care vede în mine pe cel căruia îi poate spune şi cu care poate discuta orice… absolut orice.


    Vanessa CiuciFoto: Arhiva personală
Vanessa CiuciFoto: Arhiva personală
  • Click!:  Ce înclinaţii are Vanessa?

Paul Ciuci: Vanessa este în ultimul an de liceu. Profilul ales a fost de pictură, dar, după cum mi-a spus, i-ar plăcea enorm să facă tatuaje, evident artistice. Îi place foarte mult fotografia, de asemenea ca arta.

  • Click!: Cum stă cu dragostea?

Paul Ciuci: Are un prieten cu care se înţelege foarte bine. Iar eu nu m-am împotrivit deloc, mai ales că mi-a plăcut felul responsabil al lui în relaţia cu fiica mea.

  • Click!: Ce sfaturi îi dai la capitolul băieţi?

Paul Ciuci: Sfaturile pe care sunt convins că orice tată le dă fetei lui. Hehehe, ai grijă: nu te merită...tu eşti cea mai cea mai... glumesc, evident!

  • Click!:  Ai divorţat “în linişte”, în 2011. Cum a reacţionat Vanessa la despărţirea ta de mama ei?

Paul Ciuci: Relaţia mea cu fosta soţie a rămas una de prietenie. Împreună discutăm despre Vanessa şi despre ceea ce credem noi că ar trebui să facem ca să o sprijinim şi să îi fim aproape. Vanessa a ştiut mereu că are pe cine se bizui, chiar dacpănoi doi, eu cu mama ei, ne-am separat. De altfel, Vanessa îşi petrece, în marea lor majoritate, vacanţele la mama ei, lucru cu care eu sunt total de acord. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net