Smiley şi Gina Pistol au făcut Paştele la malul mării!

simeon stalpnicul png
Gina Pistol, fericită pe plaja din Olimp Foto: arhivă personală

Fac eforturi să-şi ţină povestea de dragoste departe de ochii curioşilor, dar Gina şi Smiley nu reuşesc de fiecare dată să-şi păstreze viaţa sentimentală atât de secretă cum ar vrea. În a doua zi de Paşte, cei doi s-au afişat împreună la malul mării, unde au fost recunoscuţi imediat de trecători. Pe o vreme superbă, cei doi îndrăgostiţi s-au plimbat de mână pe nisip în staţiunea Olimp fără să le mai pese de cei din jur.

Smiley şi Gina Pistol trăiesc o idilă de ceva timp, dar niciunul nu a recunoscut public că formează un cuplu. Fiecare dintre ei a spus că iubeşte şi sentimentele îi sunt împărtăşite, fără a intra în alte detalii. Au bifat vacanţe împreună, dar şi Revelionul, care i-a prins la Sibiu. De Paşte, cei doi au ales staţiunea Olimp, cel mai probabil din considerente de discreţie. Nici de data aceasta nu au trecut neobservaţi. Gina şi Smiley au fost văzuţi în a doua zi de Paşte, plimbându-se de mână, pe plaja staţiunii. Îmbrăcaţi lejer, cei doi au coborât din maşina artistului şi au făcut o scurtă plimbare pe nisip. Gina a fost cea care a atras atenţia.

simeon stalpnicul png
Gina şi Smiley au fost văzuţi împreună la mareFoto: arhivă personală

Ea a purtat o blăniţă şi zâmbit continuu, pentru că şi avea motive suficiente să fie fericită. Sărbătorile au prins-o din nou lângă iubitul ei. Cântăreţul avea părul prins şi era îmbrăcat sport. 

De Revelion, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Gina Pistol la Sibiu, oraş în care artistul a susţinut un mega concert în noaptea dintre ani. Pe toată durata recitalului, prezentatoarea de la Antena 1 nu l-a scăpat din ochi pe artist, ba chiar a filmat pasaje din concert şi a fotografiat toate mişcările de pe scenă.  

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
FotoJet jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Tora Vasilescu
Bogdan Berechet Politia Capitalei 01 foto arhiva personala jpg
port ambarcatiuni jpeg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg