Smiley şi Gina Pistol, prima apariţie publică. S-au afişat ca un cuplu la ziua lui Mario Fresh


    Gina Pistol şi Smiley, împreună la aniversarea lui Mario Freshfoto: Click!
Gina Pistol şi Smiley, împreună la aniversarea lui Mario Freshfoto: Click!

Cel mai discret şi vânat cuplu este fără doar şi poate cel format din Smiley (36 de ani) şi Gina Pistol (37 de ani). Deşi apropiaţii lor ştiu că sunt împreună şi că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de câţiva ani, îndrăgostiţii evită să se afişeze și în public. Joi seara, la ziua lui Mario Fresh, cei doi au venit de mână şi s-au sorbit din priviri fără să le mai pese de ochii curioşilor.

A fost petrecere mare în showbiz. Joi seara (8 august), Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, a împlinit 20 de ani. Tânărul a dat un chef pe măsură succesului de care se bucură în ultima vreme de când a luat cu asalt topurile cu piesă “Solo”.

Dar Mario nu este deloc solo, căci el trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, mai exact de trei, cu Alexia, fiica Andreei Esca. Relația dintre cei doi este foarte serioasă, iar Mario pare că se înțelege de minune și cu viitorii socri.

Serioasă este şi relaţia lui Smiley cu Gina Pistol, care s-au afişat pentru prima dată ca un cuplu. Au venit ţinându-se de mână, cu un zâmbet larg pe chipuri, semn că relaţia lor se derulează aşa cum trebuie.

Revenind la povestea de dragoste dintre Mario Fresh şi Alexia, tânărul a declarat că este încă prea mic ca să se gândească la căsătorie. ”Ce socri? Care socri? Când or deveni. Eu deocamdată trăiesc o poveste de dragoste ca un adolescent. O luăm încet, suntem amândoi doi adolescenți, fără fițe”, a declarat Mario, care a aşteptat-o îndelung Alexia. “A întârziat până și la ziua mea. De jumătate de oră dezbatem, a probat opt rochii până acum”, a declarat sărbătoritul.

Citeşte şi:

Gina Pistol conduce prin Bucureşti ca în Asia. Cum am surprins-o în trafic

Gina Pistol, despre relația cu Smiley: «Nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii»

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg