Smiley, tătic exemplar! Cu ce piesă își adoarme fiica. “Schimb scutece zilnic”


    Gina Pistol, Smiley și micuța Josephine, la o plimbarefoto: Instagram
Gina Pistol, Smiley și micuța Josephine, la o plimbarefoto: Instagram

De două luni și jumătate, de când a venit pe lume micuța Josephine, Smiley este alt om! El și proaspăta mămică Gina Pistol gravitează non-stop în jurul micuței și nu au apelat încă la ajutorul părinților.

Smiley este însă un tătic exemplar, își adoarme fiica pe piesele sale, și a luat sfaturi prețioase de la alți tătici de fete din showbiz, cum ar fi Mihai Bobonete și Răzvan Fodor. „Josephine e foarte cuminte și veselă. Doarme noaptea, nu are colici. Doar noi doi ne ocupăm de ea, doar eu și Gina, mai vin și părinții pe la noi. O schimb în fiecare zi. Fodor și Bobonete mi-au dat lecții, mi-au spus ce înseamnă să fi tată de fată. Am un playlist, când o adorm cu Vanghelis, când cu <Valsul> meu. Îi cânt în fiecare zi, mă trezesc compunând”, a declarat tăticul Smiley, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Și Gina Pistol îl laudă pe tăticul Smiley

“Dar.. Oricum mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, a povestit Gina pe Instagram.

Citește și:

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: «Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi»

Smiley, primele confesiuni ca tătic: “Ginei nu i s-a dat nici o șansă să rămână gravidă”. Ce spune despre relația de cuplu

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Faimosi Survivor camp jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png