Smiley, ținta ironiilor în platoul emisiunii "Românii au talent": "Dă-te mai încolo că miroși a biberon"

image
Smiley a fost ținta ironiilor lui Florin Călinescu Sursă foto: PRO TV

Florin Călinescu, unul dintre jurații show-ului "Românii au talent" a fost din nou protagonistul unui moment comic în ediția de vineri, 14 mai. Ținta glumelor lui Florin Călinescu a fost Smiley, prezentatorul emisiunii.

Vineri seara, 14 mai, a avut loc prima ediție a galelor live Românii au talent. Fericiți că s-au putut întâlni în platou, în formula completă, jurații și prezentatorii nu au stat prea mult pe gânduri și s-au îmbrățișat. Atunci când Smiley a dorit să îi ofere o îmbrățișare lui Florin Călinescu, acesta din urmă a avut o replică amuzantă, care a adus zâmbetul pe chipurile celor prezenți. 

”Dă-te mai încolo că miroși a biberon!”, i-a spus Florin Călinescu lui Smiley, cu referire la faptul că artistul și-a luat rolul de tătic în serios. Artistul și Gina Pistol au devenit părinții unei fetițe pe nume Josephine la începutul lunii martie și sunt cât se poate de fericiți.  

Smiley este un tătic de nota 10, potivit Ginei 

Gina Pistol a vorbit, nu doar o singură dată, despre ajutorul pe care i-l oferă Smiley și a subliniat că se descurcă de minune în noua ipostază, chiar dacă încă se află în procesul de acomodare. ”E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Cumva toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic. Puține ore dormite pe noapte… Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine. Are darul acesta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt deloc calmă și liniștită. Dacă nu era el, cred că mi-o lua mintea grav prin păpușoi”, a adăugat Gina Pistol, într-un story postat pe pagina personală de Instagram. 

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Vladimir ZelenskI FOTO SHUTTERSTOCK
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg