Soart─â crunt─â pentru actri╚Ťa din ÔÇťMaria, MirabelaÔÇŁ. Droguri, viol, accident cumplit

4 aprilie 2018
image
Actri╚Ťa Medeea Marinescu a aflat aceast─â istorie pentru prima dat─â ├«n studioul din Moscova ╚Öi a izbucnit ├«n pl├óns

Ce soart─â cumplit─â a avut feti╚Ťa care a jucat ├«n filmul rom├óno-sovietic ÔÇťMaria, MirabelaÔÇŁ! La ╚Öase ani, a plecat cu mama ei ├«n Germania, unde a ├«ndurat cele mai cumplite necazuri. A fost nevoit─â s─â se drogheze, apoi a fost violat─â, iar ├«n cele din urm─â ea a murit ├«n urma insuficien╚Ťei renale, la 34 de ani.

├Än 1981, rom├ónii s-au dus cu mic, cu mare, s─â vad─â un nou film rom├ónesc, ÔÇťMaria, MirabelaÔÇŁ. Dou─â feti╚Ťe delicoase erau eroinele peliculei ├«n care ap─âreau ╚Öi desene animate. Medeea Marinescu era Mirabela, iar Gilda Manolescu juca rolul Mariei.

Filmul ÔÇťMaria, MirabelaÔÇŁ este un film rom├óno-sovietic, regizat de Ion Popescu-Gopo, ├«n care sunt combinate jocul viu al actorilor ╚Öi desenele animate. Este considerat unul dintre filmele pentru copii cele mai populare.

Actri╚Ťa Medeea Marinescu, cunoscut─â ├«n tot spa╚Ťiul ex-sovietic pentru rolul jucat ├«n filmul rom├óno-sovietic ÔÇťMaria, MirabelaÔÇŁ, a fost invitat─â la un talk-show la postul rus de televiziune NTV, ÔÇťStelele s-au reunitÔÇŁ, o edi╚Ťie dedicat─â actorilor din cele mai populare filme pentru copii, potrivit Sputnik.md.

image
Actri╚Ťa Medeea Marinescu a aflat aceast─â istorie pentru prima dat─â ├«n studioul din Moscova ╚Öi a izbucnit ├«n pl├óns

Medeea a povestit c─â dup─â ce a jucat ├«n filmul ÔÇ×Maria, MirabelaÔÇŁ nu a comunicat cu partenera sa de platou, care a jucat rolul Mariei, Gilda Manolescu, scrie realitatea.net. Dup─â film─âri, ├«n 1981, la v├órsta de 6 ani, Gilda Manolescu a plecat cu mama sa ├«n Germania. Aceasta a renun╚Ťat la cariera de actri╚Ť─â, f─âc├ónd balet la ╚Öcoala mamei ei. Mai t├órziu, potrivit mamei Gildei, fiica ei a avut o rela╚Ťie cu un b─âiat din cauza c─âruia a avut de suferit ├«ntr-un grav accident de circula╚Ťie, ├«n urma c─âruia a fost nevoit─â s─â renun╚Ťe la dans.

├Än urma multiplelor traumatisme, Gilda Manolescu a fost nevoit─â s─â renun╚Ťe la balet ╚Öi a f─âcut o stare de depresie. Din cauza durerilor insuportabile, a fost nevoit─â s─â-╚Öi administreze mai multe medicamente. Mai t├órziu, ea s-a mutat la Berlin unde s-a angajat la o flor─ârie. A urmat din nou o tragedie. Un fost pu╚Öc─âria╚Ö a r─âpit-o ╚Öi a violat-o timp de trei zile, dup─â care starea s─ân─ât─â╚Ťii Gildei s-a ├«nr─âut─â╚Ťit.

├Än cele din urm─â, ea a murit ├«n urma insuficien╚Ťei renale, la 34 de ani (├«n 2009), a povestit mama actri╚Ťei.

Actri╚Ťa Medeea Marinescu a aflat aceast─â istorie pentru prima dat─â ├«n studioul din Moscova ╚Öi a izbucnit ├«n pl├óns. Ea a povestit cum a ├«ncercat s-o caute pe Gilda Manolescu dup─â revolu╚Ťia din 1989, ├«ns─â aceasta a refuzat s─â comunice cu ea.

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
florin calinescu png
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg