ȘOC! Anca Țurcașiu: «Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin. Merg mai departe cu fruntea sus»

image
Anca Țurcașiu și fostul ei soț, Cristian GeorgescuFoto: Facebook

Veste-bombă în showbiz. Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Solista a scris un mesaj plin de suferință, iar știrea a fost confirmată pentru Click! de nașul cuplului, Cristian Țânțăreanu, dar și de Cristian, fostul soț al Ancăi.

"Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!", a scris Anca Țurcașiu.

Contactați de Click!, Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi, cât și Cristian Țânțăreanu, nașul lor, au confirmat divorțul.

Anca Țurcașiu și fostul ei soț, Cristian Georgescu jpeg

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani căsnicie

Anca Ţurcaşiu (50 de ani) şi Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde, de la Corbeanca. Naşii de cununie ai celor doi au fost soţii Ţânţăreanu, Cristian şi Manuela. L-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu (50 de ani) în SUA, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o relaţie care i-a adus multă fericire, dar care i-a provocat şi multă durere. Înainte ca viaţa să i-l scoată în cale pe medicul stomatolog Cristian Georgescu, cântăreaţa a trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a încheiat cu lacrimi. S-a iubit cu solistul Gigi Gheorghiu (64 de ani) timp de patru ani, din 1993 până în 1997.

Citește și:

Cum și-a cunoscut Anca Țurcașiu soțul, acum 20 de ani. ”Eram jalnică!”

Anca Țurcașiu și-a găsit iubirea vieţii după ce a fost înşelată de Gigi Gheorghiu

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
visarion alexa
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj