Şoc! Emisiunea “Te cunosc de undeva”, scoasă din grilă în 2018?

Ultima actualizare:

    Juriul emisiunii "Te cunosc de undeva"
Juriul emisiunii "Te cunosc de undeva"

Surprize la Antena 1! Se aude că, din 2018, emisiunea de divertisment “Te cunosc de undeva” nu ar mai avea loc în grila de programe. Click! îţi spune motivele pentru care show-ul transformărilor s-ar putea opri după cele 12 sezoane difuzate până în prezent.

Veste proastă pentru fanii emisiunii “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Se aude că emisiunea prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi jurizată de Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barbancea şi Aurelian Temişan ar putea să iasă din grila de programe. Motivul ar fi unul simplu şi anume, ratingul care are un trend descendent. Emisiunea era până acum lider de piaţă, motorul de audienţă pentru sâmbătă seara al postului Antena 1, însă se pare că uzura şi-a spus cuvântul, iar telespectatorii au început să migreze şi spre alte posturi. De exemplu, sâmbătă, 2 decembrie, emisiunea “Te cunosc de undeva” a înregistrat 4,5 puncte de rating şi 12,8 share, la nivelul publicului commercial, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani. Rivalii de la PRO TV au fost peste cu filmul “Marţianul”, care a început la ora 20.24, şi care a adunat 9,7 puncte de rating şi un share de 27,9, pe acelaşi segment de public.


    CRBL, Alina Puşcaş, Pepe şi Cosmin Seleşi
CRBL, Alina Puşcaş, Pepe şi Cosmin Seleşi

Conform paginademedia.ro, şi pe 9 septembrie, data când a debutat sezonul cu numărul 12 al show-ului “Te cunosc de undeva”, Antena 1 s-a clasat pe poziţia secundă pe toate cele trei categorii de public: naţional, urban şi comercial. Lider a fost tot PRO TV, care a difuzat tot film artistic. Pe 4 noiembrie însă, prima poziţie în topul audienţelor i-a revenit Antenei 1 şi show-ului “Te cunosc de undeva”, care a fost lider la nivelul publicului de la oraşe, cu o audienţă medie de 7,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,6%. Din păcate, supremaţia nu este însă constantă. “În comparaţie cu audienţele formidabile din anii trecuţi, ultimele sezoane nu au mai fost satisfăcătoare. Audienţele sunt din ce în ce mai scazute, principalul inamic fiind filmul de la Pro TV, care bate toate emisiunile de televiziune difiuzate pe acel tronson orar. În emisiunea de divertisment a Antenei 1 se investesc foarte mulţi bani, de la decoruri, la costume şi machiaj, până la onorariile vedetelor, ale echipei de producţie sau de balet. De aceea se aude că nu va mai avea viaţă lunga această emisiune. Este posibil ca sezonul 13 ori să nu se mai facă, ori să fie ultimul. Mai ales că acum se renegociază toate formatele pentru anul viitor”, ne-au mărturisit surse din Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net