Socrul Antoniei o cheam─â pe artist─â cu Velea ┼či copilul ├«n Italia

5 decembrie 2015
image
Antonia are doi copiiFoto: Arhiva personal─â

Ce ├«ntors─âtur─â au luat lucrurule pentru Antonia ├«n rela┼úia cu familia so┼úului ei din Italia. Artista a fost invitat─â recent s─â vin─â ├«n vizit─â cu actualul ei iubit, Alex Velea, ┼či cu copilul lor, Dominic. Socrul solistei, Ciro Castellano, a declara c─â nu este nicio problem─â ca solista s─â-┼či vad─â feti┼úa ├«mpreun─â cu noua ei familie.

Nu au divor┼úat oficial ┼či cu toate acestea Antonia este bine primit─â ├«n Italia s─â o vad─â pe Maya, feti┼úa pe care o are cu Vincenzo Castellano. Socrul c├ónt─âre┼úei a f─âcut declara┼úii uluitoare ├«n care a invitat-o pe nora lui s─â vin─â ├«n Italia, la bra┼ú cu Alex Velea.  

"Dac─â Antonia vrea, s─â se urce ├«n avion, s─â vin─â s─â fac─â acte copilului. Copilul nu are acte, nu are pa┼čaport, pentru c─â mama ei nu a semnat. Maya e un cet─â┼úean italian, are nevoie ┼či de semn─âtura ei. Din p─âcate, a fost un proces, noi ne-am ap─ârat, nu am vrut dec├ót binele copilului. Antonia nu ┼či-a v─âzut copilul de patru luni, ┼či cu el vorbe┼čte o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â, mai mult timp nu are. Antonia poate s─â vin─â f─âr─â nicio problem─â ├«n Italia ┼či cu Velea ┼či cu copilul. Dac─â avocatul Antoniei nu cere mai repede autorit─â┼úilor italiene s─â fac─â anchet─â social─â, copilul nu are cum s─â vin─â aici. C├ónd au mers la notar, Antonia a spus c─â se ocup─â ea de ancheta social─â, nu ne-a l─âsat pe noi s─â o facem. Dac─â se va face anchet─â social─â se ├«ncheie problema. Acum trei ani, Antonia a l─âsat un so┼ú ┼či un copil singuri ┼či a plecat cu alt b─ârbat", a declarat Ciro Castellano, la Antena Stars.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg