Șoferul care i-a lovit mașina Oanei Zăvoranu e disperat: "Va rămâne fără pâine dacă îi suspendă permisul!"

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu, de neclintit în decizia de a acționa împotriva șoferului care i-a accidentat mașina
Oana Zăvoranu, de neclintit în decizia de a acționa împotriva șoferului care i-a accidentat mașina

Mașina Oanei Zăvoranu a fost accidentată în fața locuinței de un șofer care livra mâncare în vecini, însă a fugit de la locul faptei, iar acest lucru a supărat-o cumplit pe vedetă, care a fost la poliție și a depus plângere. Bărbatul își cere scuze și încearcă să o înduplece pe divă să nu-și piardă permisul pentru că, astfel, și-ar pierde locul de muncă.

Oana Zăvoranu nici nu se gândește să-și schimbe decizia, deoarece nu consideră că șoferul a procedat bine, fugind de la locul faptei, iar acest lucru a revoltat-o cumplit. Iată că, bărbatului îi pare extrem de rău și își dorește să îndrepte lucrurile. 

Firma Glovo a contactat-o pe Oana Zăvoranu pentru a-și cere iertare, dar și pentru a o asigura că-și va răscumpăra pagubele. Potrivit impact.ro, surse au declarat faptul că șoferul ar fi dispus să facă orice pentru a o îndupleca pe vedetă să nu-și ducă la bun sfârșit panul de a i se lua permisul pentru că altfel nu ar avea cum să muncească, însă Oana e de neclintit în decizia sa. 

Șoferul care i-a lovit mașina Oanei Zăvoranu ar face orice să nu-și piardă permisul

“Omul încearcă să își ceară iertare prin toate mijloacele posibile. Îi pare tare rău și nu vrea să rămână fără pâine. Asta știe să facă, să fie șofer. Dacă îi suspendă permisul, va rămâne fără pâine. Oana, însă, este foarte supărată și este normal. În viață trebuie să îți asumi consecințele faptelor tale, chiar și cele făcute din neatenție. Ea nu se lasă înduplecată pentru simplul motiv că șoferul nici măcar nu a lăsat geamul jos atunci când a fost atenționat de un paznic că a lovit o mașină. Pur și simplu a fugit deși era conștient că zona, care este una de fite, este împânzită de camere de supraveghere, iar mai devreme ori mai târziu, mașina va fi identificată”, au declarat surse pentru publicația citată mai sus. 

Oana Zăvoranu, revoltată după ce i-a fost accidentată mașina

„Ia uitați-vă cum ieri, un cretin care aduce mâncare de la glovo undeva prin vecini, nici nu se sinchisește că dă peste mașina mea parcată regulamentar pe locurile de parcare personale din fața casei! Băi d*****, tu nu ai văzut că sunt camere de supraveghere peste tot, de le vede orice prost…bine, mai puțin un prost atât de nesimșit ca tine!

Ca idee, sunt vreo 18 camere la exterior și alte 20 în casa. Unde te crezi mă? Pe maidan?…mai și vine paznicul și te întreabă ce ai făcut și te uiți ca *** la poarta nouă la el. 

Am fost azi la Poliție și vei fi sunat Luni să te duci și tu, iar pt asta vei rămâne fără carnet și îmi vei repara și mașina, să vezi ce grijuliu ai să fii de acum înainte când te mai ‘joci’ tu așa înainte-înapoi. Jur că dacă erai un om cu bun simț, care se comportă cum era normal și firesc în atare situație, nu îți făceam nimic. 

Norocul nostru este că avem camere de supraveghere peste tot, dar dacă își găsește un om mașina tamponată de câte unul ca tine, și nu are camere ce poate să facă? Voi, genul ăsta de ***** până nu sunteți luați de urechi și arși la buzunar nu vă faceți bine că sunteți din născare așa…hai sictir!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram. 

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net