Sofia Vicoveanca, după 60 de ani de carieră: «Am emoții înaintea fiecărui concert, tremur»

image
Sofia Vicoveanca și Smiley au fost la petrecerea Roton

Casa de producţie Roton a organizat, luni seară, 21 octombrie, la Palatul Monteoru din Bucureşti, o petrecere de pomină, la 25 de ani de la înființare. Printre invitaţii la eveniment s-a numărat și îndrăgita solistă Sofia Vicoveanca (78 de ani), cu care cei de la casa de producţie au semnat primul contract.

„Anul acesta, pe 1 octombrie am împlinit 60 de ani de cântec şi 25 de ani de colaborare cu cei de la Roton. Am emoţii înaintea fiecărui concert, aşa am şi acum, tremur. Pentru că o să cânt. Lumea zice că tot ce urez eu se prinde, aşa că le urez tuturor sănătate! Noutăţi am mereu: pregătesc un album, am scris volumul de poezii «Din culisele sufletului», lucrez la un album de colinde, de obiceiuri de iarnă. Din muzica ascult tot ce se cântă cu suflet indiferent că e operă, muzică simfonică sau muzică uşoară”, ne-a spus Sofia Vicoveanca, celebra cântăreață de muzică populară cu glas unic.

image
Smiley și Cezar Dometi, la evenimentul Roton

Solista a petrecut la eveniment alături de Smiley, Andreea Esca, Cezar Dometi, de la «Vocea României» și de membrii trupei Holograf şi a cântat pe aceeaşi scenă cu artiștii din noua generație, Adi Sînă, din trupa Akcent, care recent a devenit tătic pentru a patra oară, Connect-R, Florian Rus, fiul cântărețului Mircea Rusu şi de Jean Gavril. 

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
FotoJet (1) jpg
andreea mantea 2 JPG
image png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
fata violata pixabay
image
image
image
image
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif