Sofia Vicoveanca, după criza de nervi făcută pe scenă: „Îmi cer scuze”

gelu voicu 0 jpeg
Sofia Vicoveanca i-a gonit pe dansatori din fața sceneiSursa foto: Facebook

La Festivalul Haiducilor de la Grinţieş, judeţul Neamţ, Sofia Vicoveanca a avut o ieşire nervoasă, ulterior cerându-şi scuze pentru cele petrecute.

Sofia Vicoveanca a fost protagonista unui incident nedorit la Festivalul Haiducilor de la Grinţieş, o localitate din Neamţ, situată la poalele masivului Ceahlău, acolo unde a fost invitată de onoare, alături de Margareta Clipa, scrie Adevărul.

La un moment dat, chiar în timp ce evolua, artista a avut o ieşire nervoasă la adresa unor adolescenţi care încinseseră o horă în faţa scenei. „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“, a strigat, la microfon, Sofia Vicoveanca, după care a continuat să cânte. Cei cărora li s-a adresat au părăsit zona imediat, deşi, cel mai probabil, erau membrii unui grup folcloric şi încercau să facă atmosferă, antrenând spectatorii la dans. 

După ce a părut un filmuleţ cu solista răstindu-se, care i-a adus şi foarte multe critici, artista şi-a cerut scuze, neputându-şi explica gestul.    

„Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu ştiu... îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieşit fără să-mi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanţă. Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieşirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare... Dacă pot fi iertată, dacă nu... Dumnezeu va face dreptate“, a declarat Sofia Vicoveanca la postul Antena 3.

După difuzarea filmului pe reţelele de socializare, atitudinea cântăreței a stârnit comentarii, unii criticând-o, iar alţii au încercat să explice de ce a reacţionat aşa.

image
Gelu Voicu îi ia apărarea Sofiei VicoveancaSursa foto: Facebook

Gelu Voicu, cântăreț de muzică populară: „Dansatorii nu joacă în fața solistului”

Gelu Voicu, solist al Orchestrei Populare Flacăra Prahovei de la Filarmonica „Paul Constantinescu“ Ploieşti a încercat să scuze gestul cântăreței și să explice care sunt regulile pe care le respectă artiștii când urcă pe scenă, scrie Adevărul. Iată cum a explicat acesta regulile „jocului”.

 „Eu văd acolo nişte dansatori îmbrăcaţi la fel şi doar vreo câţiva îmbrăcaţi cu straie din lada de zestre, drept pentru care înţeleg că avem o echipă de dansatori care, în principiu trebuie să aibă coregraf sau coordonator artistic! Dragii noştrii colegi artişti dansatori de jocuri populare româneşti, mă adresez vouă pentru că observ că director artistic sau coregraful nu v-a/v-au transmis că în faţa solistului nu se face horă, precum nici în faţa orchestrei. Orchestra nu stă în faţa solistului şi dansatorii nu joacă în faţa solistului, decât în situaţiile unui videoclip sau filmări profesioniste, unde regizorul stabileşte asta!; solistul cântă în faţa orchestrei şi dansatorii joacă stânga/dreapta, flancând momentul! Acel moment, dragi colegi dansatori, este a-l solistului, iar dacă se face ilustraţie coregrafică, aceasta nu trebuie să reprezinte o barieră vizuală între solist şi public!“.    

Cântărețul prahovean îşi continuă expozeul, făcând lobby pentru Sofia Vicoveanca: „Dragi cititori de pe facebook, şi care v-aţi grăbit s-o judecaţi pe doamna Sofia, vă rog reconsideraţi-vă comentariile! Nu e drept! Dumneavoastră sunteţi prinşi într-o capcană a necunoaşterii raporturilor din acest domeniu şi nu sunteţi decât nişte victime ale unei postări lipsite de substanţă, adevăr şi corectitudine! Nu vă grăbiţi să daţi cu noroi într-un artist cât «Munţii Carpaţi». Stimate posesor al postării, şi dacă nu ar fi avut dreptate doamna nu e deloc elegant şi constructiv gestul dumneavoastră!“.   

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
image png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
avion american F-16 foto us air force
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png