Sofia Vicoveanca, mesaj adorabil după izolare: ”Am făcut fălcuțe". Ce bine arată solista la 78 de ani!

Sofia Vicoveanca, o doamnă distinsă și cu simțul umorului
Sofia Vicoveanca, o doamnă distinsă și cu simțul umorului

Îndrăgita solistă Sofia Vicoveanca are un tonus de invidiat la cei 78 de ani, dar și un simț al umorului apreciat de fanii care îi savurează postările, pe conturile sociale. Artista, care locuiește la Suceava, zona cu cele mai multe cazuri de coronavirus din România (3454 de cazuri azi, 26 mai), a postat recent un mesaj optimist pe conturile sociale.

Sofia Vicoveanca nu se plictisește în căsuța ei din Suceava, unde s-a retras în ultimele două luni, după ce pandemia de coronavirus a blocat întreaga activitate artistică a soliștilor. Fire sociabilă, ea își ține fanii la curent cu tot ce face, adăugând pe Facebook poze cu ghivecele de flori din fereastră, dar și înregistrări cu piesele ei de muzică populară. Cea mai apreciată poză este cea în care apare purtând mănuși de protecție: ”Iată, după 2 luni şi-o săptămână <<simt pământul>> sub picioare, am făcut şi <<fălcuțe>>, am avut mare grijă de mine. Să dea Domnul să ne bucurăm de sănătate, să ne reluăm firul vieții fără teamă, să ne bucurăm unii de alții când ne întâlnim, să ne îmbrățişăm cu bucurie”, a scris ea.


    Sofia Vicoveanca, o doamnă distinsă și cu simțul umoruluifoto: Facebook
Sofia Vicoveanca, o doamnă distinsă și cu simțul umoruluifoto: Facebook

O admiratoare i-a atras atenția să nu se mai pozeze cu mănuși, ca să nu panicheze și mai mult acest popor bătut de soartă, însă a primit un răspuns cu tâlc de la artista cu voce de aur: ”Musai cu mănuși, că altfel nu m-ar fi crezut nimeni că poza-i proaspătă și... vreți să mă salte Poliția? Dacă-mi puneam și mască nu m-ar mai fi recunoscut cineva!”. Le-a mulțumit tuturor pentru complimente: ”Mulțumesc, sunt cam grăsuță, dar, las, cine o mușca să nu-și rupă dinții! (mai râdem)”. Sofia Vicoveanca i-a dat însă peste nas celui care, pe 1 Aprilie, a postat pe conturile sociale zvonul că ea ar fi bolnavă de coronavirus, menționând că e bine, sănătoasă, și că le pregătește fanilor noi piese. Suceava, unde locuiește, este zona cu cele mai multe cazuri de îmbolnăviri din țară, înregistrându-se aproape 3.500 de cazuri.

Citește și:

Cea mai mare dramă a Sofiei Vicoveanca: «Am plecat cu mama în coloana de refugiați»

Sofia Vicoveanca e şi scriitoare şi actriţă. Iată în ce filme a jucat solista

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
cub brigitte pastramă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
Gabriela Firea FOTO gov.ro
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg