Solista Gabriela Comăneci a lansat o piesă nouă, împreună cu fetița ei


    Solista de muzică populară Gabriela Comănecifoto: Facebook
Solista de muzică populară Gabriela Comănecifoto: Facebook

Pe 17 iunie a fost o zi specială, căci interpreta de muzică populară Gabriela Comăneci și-a aniverast ziua de naștere. Artista și-a făcut un cadou unic, căci a lansat o piesă pentru fiica ei, prima din cariera ei de acest gen.

Noua piesă se numește “Am o minune de fată”, este realizată alături de Orchestra Lăutarii din Chișinău, formată doar din artiști cu studii și alături de care Gabriela cântă de ani buni. “Vreau să împărtășesc cu voi bucuria mea de a fi mamă prin acest cântec creat din suflet pentru fetița noastră, pe care îl dedic tuturor părinților care au fete. Alături de mine în videoclip este fetiță mea, Raisa Maria, dar și nepoțica mea, bebelușa Daria! Bucurați-vă de copiii voștri! Să fie sănătoși! Pentru mine e cel mai frumos dar de la Dumnezeu! Dacă va regăsiți în versurile acestui cântec m-aș bucura dacă mi-ați lasa un comentariu și l-ați distibui mai departe și altor părinți. Vă prețuiesc!”, a declarat Gabriela Comăneci.

Melodia solistei a fost creată de o echipă de profesioniști, fiind acompaniată de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros, aranjamentul orchestral făcut de Corneliu Botgros, inginer audio, Viorel Scutaru, videoclip făcut de Marian Pârjol, muzica a fost făcută de Gabriela Comăneci, versurile piesei, de Gigi Grădinariu, iar producător muzical a fost Ijac Music. Pe timpul pandemiei, Gabriela a lansat o emisiune de Karaoke online și a fost aproape de publicul ei. Artista este din Onești și iubește tot ce înseamnă folclor românesc. Gabriela a absolvit studiile Conservatorului și continuă să își antreneze vocea pentru a-și depăși limitele.

Citește și:

Ce mai face Ana-Maria Ababei de la "Ferma vedetelor". A lansat un proiect inedit

A fost descoperită de Adi Sînă și a ajuns să lucreze cu Tommy Hilfiger. Elena Matei a venit din SUA să facă videoclip la București

cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Icoana Basilica ro webp
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png