Soliştii din Republica Moldova sunt regii topurilor muzicale. Irina Rimes, Cleopatra Stratan şi Nicoleta Nucă au lipici la români

Ultima actualizare:

    Irina Rimes şi Nicoleta Nucă
Irina Rimes şi Nicoleta Nucă

Încurajaţi de succesul înregistrat de Dan Bălan şi de colegii lui, din trupa O-Zone, care a dat lovitura, în 2004, cu piesa ”Dragostea din tei”, iată că şi alţi artişti de peste Prut şi-au încercat norocul la Bucureşti. Irina Rimes, Carla’s Dreams, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă şi Cleopatra Stratan au devenit regii topurile muzicale, suflându-le puternic în ceafă artiştilor din România.

Cleopatra Stratan (16 ani), care la doar trei anişori făcea furori cu piesa “Ghiţă”, a reuşit să revină în topurile muzicale cu piesa “Te las cu inima”, cu care a adunat, pe Internet, peste 47 de milioane de vizualizări, un record pentru o solistă adolescentă.  Zilele trecute, reporterii Click! s-au întâlnit la un eveniment monden cu Cleopatra, dar şi cu tatăl ei, Pavel Stratan.


    Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan

Cleo ne-a povestit despre proiectele ei: “Am avut vara asta concert la Paris plus în multe alte oraşe. Am lansat o nouă piesă în Rusia, «Angela». Cânt în rusă şi vom face şi un nou videoclip. Va lansa şi Cezar, fratele meu, apoi şi Pavel Stratan va avea o piesă, dar şi un proiect în trei. Va fi o toamnă a familiei Stratan”.  Cleopatra s-a născut în Republica Moldova şi are şase recorduri mondiale:  cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr artist care a concertat live mai mult de două ore, cel mai bine plătit artist (10.000 de euro pentru o singură piesă), cel mai tânăr cântăreţ care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o ţară.

Succes cu carul are şi Irina Rimes (28 de ani) cântăreaţă şi compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează şi locuieşte în Bucureşti. Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul “Fabrica de staruri”, unde a ajuns până în finală. Ulterior, s-a mutat în România. În 2016, şi-a relansat cariera cu piesa “Visele”, cu care a ocupat locul 1 în clasamentele radio, fiind urmată de alte hituri, precum “Ce s-a întâmplat cu noi?”, “Bolnavi amândoi” sau “Nu ştii tu să fii bărbat”, care au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai bune artiste din România, cu peste 180 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ea a lansat două albume de studio, “Despre el” (2017) si “Cosmos” (2018). Pe solista care cântăreşte doar 47 de kilograme o vedeţi şi la ”Vocea României”, în calitate de jurat.

O altă surpriză de peste Prut este şi Nicoleta Nucă (25 de ani),  devenită cunoscută în 2014, când a participat la emisiunea X-Factor (Antena 1), unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul ei, Ştefan Bănică Jr (51 de ani). În februarie 2015, senzuala cântăreaţă a lansat single-ul “Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România şi din Republica Moldova, cu peste 25 de milioane de vizualizări.

Carla's Dreams
Carla's Dreams

Dar în fruntea clasamentelor se află şi cântăreţi din Republica Moldova, nu doar soliste. Trupa Carla’s Dreams a debutat pe 20 ianuarie 2012. Numele formaţiei vine de la Karla, personaj din romanele lui John le Carré. În apariţiile publice, artiştii apar cu chipurile pictate: ”Nu vrem să fim recunoscuţi când stăm la o terasă, la bere”, şi-au justificat ei gestul. Cu piesa ”Acele” au adunat 67 de milioane de vizualizări, iar melodia ”Sub pielea ta”, le-a adus 80 de milioane de vizualizări. 

Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan

Dar şi trupa The  Motans, formată din solistul Denis Roabes (29 de ani), Damian Rusu, la chitară, Ali Said, la tobe şi Matei Capitanu, la bass, a venit puternic din urmă. Cu piesa ”Poem”, înregistrată cu Irina Rimes, a adunat peste 27 milioane de vizualizări, iar cu melodia ”Weekend” a strâns peste 26 de milioane de vizualizări. 

Şi simpaticul artist Mark Stam, care a împlinit 22 de ani, pe 21 august, se află în atenţia iubitorilor de muzică din România. În 2018   a fost în fruntea clasamentelor cu piesa “Doar Noi”, cântată în colaborare cu Alina Eremia. Au urmat hit-urile “Impar” şi “Vina mea”, care l-au transformat pe Mark într-unul dintre cei mai de succes cântăreţi din România, cu peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net