Sonia Trifan îşi dresează câinele să-i aducă verigheta la altar


  Sonia Trifan şi Andrei Neagoe s-au căsătorit civil anul trecut, iar nunta şi cununia religioasă sunt programate în luna iunie
Sonia Trifan şi Andrei Neagoe s-au căsătorit civil anul trecut, iar nunta şi cununia religioasă sunt programate în luna iunie

Nuntă mare în iunie 2017. După o relaţie de doi ani, creatoarea de modă Sonia Trifan se va căsători religios cu iubitul ei, fotbalistul Andrei Neagoe. Cavaler de onoare va fi Inimioară, maidanezul pe care Sonia l-a adoptat de la un adăpost. El are importanta sarcină să aducă verighetele la altar, iar munca de intruire a început încă de acum.

Mare iubitoare de animale, vedeta a adoptat în urmă cu trei ani o căţeluşă bătrână şi un puiuţ, botezat Inimioară. „Fetiţa are acum 16 ani, iar Inimioară 3 ani. Mi-au schimbat viaţa, am regândit totul în funcţie de ei, îi iubesc ca pe nişte copii. I-am salvat de la moarte şi mă felicit în fiecare zi pentru decizia mea”, a spus Sonia.

Este ferm convinsă că un câine comunitar nu e mai prejos decât unul de rasă, motiv pentru care îi va acorda un rol foarte important la nunta ei. Dar e nevoie de puţină pregătire, astfel că a apelat la Mihai Nae, un dresor la care multe vedete şi-au dus animalele. După un prim test, specialistul s-a declarat încrezător în inteligenţa maidanezului.


  Instructorul Mihai Nae a început cursurile de dresaj cu Inimioară
Instructorul Mihai Nae a început cursurile de dresaj cu Inimioară

„Inimioară dă dovadă de foarte mult echilibru. Este unul dintre puţinii câini comunitari pe care i-am întâlnit care nu manifestă probleme de comportament după ce au trecut prin trauma capturării de către hingheri. Asta cu siguranţă se datorează modului în care stăpâna s-a purtat cu el. Are un potenţial uriaş de a absolvi cursul de disciplină elementară, cât şi un curs superior de aprofundare a unor comenzi speciale”, explică instructorul.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu monica gabor mr pink png
cub claudia pavel cream png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg