Sora Deliei a născut un băieţel. Ce sexy s-a pozat înainte să intre în operaţie


    Oana Matache a pozat goală însărcinată în ultima lunăFoto: arhivă personală
Oana Matache a pozat goală însărcinată în ultima lunăFoto: arhivă personală

Duminică a fost o zi plină pentru graviduţele din showbiz. După Gabriela Cristea, Oana Matache, sora mai mică a Deliei, a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Blondina a ajuns la spita de sâmbătă seară pentru un control de rutină, dar medicii au interbat-o şi nu au băgat-o în operaţie duminică dimineaţă. În jurul prânzului, ea şi-a cunoscut bebeluşul.

Oana Matache (28 de ani) a decenit mămică pentru a doua oară, duminică (17 martie). Ea a născut un băieţel perfect sănătos, care a cântărit 3.300 gr la naştere. Blonda mai are o fetiţă, Jessica, în vârstă de un an şi trei luni, iar în timpul celei de-a doua sarcini a avut o siluetă de invidiat. De aceea nu este de mirare că ea a pozat goală, cu burtica de gravidă la vedere. Cântăreaţa Gina Matache, mama Oanei, a făcut declaraţii despre momentul emoţionant din familie.   

Oana Matache a transmis de pe patul de spital că este bine
Oana Matache a transmis de pe patul de spital că este bine

"Bebeluşul e perfect sănătos. A venit mai de repede. Este e gras. Are 3300 gr. Va purta numele Bogdan. Oana a ajuns aseară doar să fie monitorizată, dar nu a mai plecat. A rămas la clinică de ieri (n.r. sâmbătă). Eu sunt acasă cu Jessica. oricum aveam cele mai mari emoţii dintre toţi şi nu voiam să încurc", a psus Gina Matache într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.  

Oana Matache a născut primul copil de Crăciun

La prima sarcină, Oana matache a intrat în operaţie chiar în perioada sărbătorilor. Ea născut atunci îna doua zi de Crăciun. ”Suntem aici de la ora 4 dimineața, căci atunci au luat-o durerile pe Oana. A născut o fetiță superbă, grăsuță, căci are 3,3 kg și este extrem de cuminte. Oana a vrut să nască natural, dar nu a putut, și i s-a făcut cezariană. Suntem fericiți cu toții, acesta este darul nostru de Crăciun. Primul nepot în familia Matache”, declara Gina Matache, pentru Click!

Citeşte şi:

Sora Deliei, ședință foto sexy, fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere!

Sora Deliei, dată afară din casă de mama sa după ce a născut: «Se panicase cam tare»

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
foto1 ElenaB jpg
filme de craciun
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg